Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[Winactie verlopen] Winnen? Gratis volledig verzorgd diner bij Bird inclusief cocktails en wijn

Door Sanne Albers 3 augustus 2020

Gratis met z’n tweeën genieten van een volledig verzorgd diner met cocktails en wijn bij restaurant Bird By Tobbe? Dat kan, want wij betalen de rekening. Hoe je kans kunt maken op dit diner voor twee, dat lees je hier. 

Bij indebuurt houden we wel van een hapje en een drankje, natuurlijk doen we dat het liefst in eigen stad! En omdat een goed diner toch beter smaakt met goed gezelschap, geven wij een volledig verzorgde avond bij Bird weg; een tafel vol Aziatische gerechten (vijf gerechten plus een special), cocktails, wijn en dessert. Dat wil je toch winnen?

Wat kun je precies winnen?

Bird zit aan de Welle, vanuit het restaurant kijk je zo de IJssel over.  Het beste plekje om de zonsondergang te bekijken. Terwijl jij geniet van het mooie uitzicht serveert Bird jou Aziatische gerechten met een moderne twist. Dat betekent: een tafel vol lekkers dat je deelt; shared dining.

Shared dining? Bij Bird eet je zoals ze dat in Azië doen. Met je familie (of vrienden) aan één tafel die vol staat met heerlijk eten voor iedereen. De gerechten (keuze uit drie, vier of vijf) worden geserveerd met rijst en/of noedels, bijgerechten en diverse sauzen. Asian style dus.

Een compleet verzorgde avond

Wij mogen een compleet verzorgde avond voor twee bij Bird weggeven. Wat dat inhoudt? Jullie beginnen de avond met een cocktail, vervolgens genieten jullie van de Big Shared Dining én een special begeleidt door een flesje wijn. Jullie sluiten af met een koffie en een dessert.

Tekst gaat verder onder foto

gratis diner
Een diner bij Bird? Zo ziet dat eruit. | foto Bird

Hoe win je?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Deventer en maak je automatisch kans op een compleet verzorgde avond bij Bird.

Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 17 augustus 2020. Op dinsdag 18 augustus krijgen de winnaars een bericht.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.


Meer over Bird by Tobbe ontdekken?

Bird by Tobbe

Gesloten17:00 - 01:00

Welle 21, Deventer

Lees ook:

Bird by Tobbe nieuw restaurant Deventer

Bird by Tobbe gaat vrijdag open: ‘Tuurlijk zijn er zenuwen, het gaat nu echt gebeuren’

Nog twee dagen en dan gaan ze open: Bird by Tobbe! De afgelopen weken klusten Malou Jansen (26) en d...

Meer over

Winacties

adv.