Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 2 x 2 kaartjes voor het springkussenfestival in Deventer

Door Simone Groot Lipman 11 februari 2019

[Winactie afgelopen!] Van maandag 18 februari tot en met vrijdag 22 februari strijkt Kidspret Festival voor het eerst neer in de Lebuinuskerk. Schrap dus je plannen voor deze voorjaarsvakantie, wij mogen 2 x 2 kaartjes voor het springkussenfestival weggeven! 

Over Kidspret Festival

Omdat er al genoeg festivals zijn voor jongeren en volwassenen is Kidspret er voor het hele gezin. Want niet alleen kinderen, maar zeker ook hun (groot)ouders mogen tijdens het festival losgaan op de vele springkussens. Voor de jongsten is er zelfs een peuterkussen. Daarnaast vind je op het festivalterrein themaspellen, een game area en een silent disco waar niemand stil kan blijven staan. Let op: kinderen onder de 7 jaar moeten onder begeleiding. Er is een verwarmd horeca hoek waar je lekker kunt relaxen en wat eten en drinken. In het deel van de kerk waar de springkussens staan kan het fris zijn.

Kidspret vindt van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari plaats op Grote Kerkhof 38, in de Lebuinuskerk. De locatie is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Kaartjes winnen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief om kans te maken op 2 x 2 kaartjes voor Kidspret Festival. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt de nieuwsbrief niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor vrijdag 15 februari 2019 aanmelden maken kans. De winnaar krijgt vrijdag 15 februari bericht via e-mail.

adv.