Wil je winnen: 2 x 2 kaartjes voor de film If Beale Street Could Talk in Filmhuis De Keizer

Door Simone Groot Lipman 5 februari 2019

[Deze winactie is afgelopen!]

Jaaaa, dit vinden we leuk! Op Valentijnsdag gaat de film If Beale Street Could Talk in première bij Filmhuis de Keizer. Deze film vertelt een bijzonder liefdesverhaal. Wil je daarheen? Kan! Door mee te doen aan de winactie.

De film If Beale Street Could Talk, Golden Globe-winnaar en genomineerd voor maar liefst drie Oscars, is vanaf 14 februari te zien in Filmhuis de Keizer. De film schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint. Met wie zou jij graag deze film willen zien?

Lovestory

De film If Beale Street Could Talk speelt zich af in het begin van de jaren 70 in Harlem, New York en vertelt het tijdloze en ontroerende verhaal over de liefde tussen Clementine ‘Tish’ Rivers (Kiki Layne) en Alonzo ‘Fonny’ Hunt (Stephan James). Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij in de gevangenis belandt. Tish ontdekt dat ze zwanger is en samen met de volledige steun van haar familie doet zij er alles aan om de onschuld van Fonny te bewijzen. Tish voelt zich machteloos maar ondanks alles houdt zij hoop en vertrouwt zij op de liefde tussen haar en Fonny. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin.

Winactie

Wij van indebuurt geven 2 x 2 vrijkaarten weg voor de film. Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Ben je al nieuwsbrieflid? Dan kun je alsnog meedoen door hieronder je e-mail adres in te vullen. Geen zorgen: je ontvangt hem niet dubbel! Meedoen kan tot en met dinsdag 12 februari. Wil je er sowieso naartoe? Kan! Hier koop je een kaartje voor de film.

Filmmaker

Deventer als filmset: Deze bekende films en series zijn opgenomen in Deventer

Dat Deventer een plaatje is, dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Dat dachten deze filmma...
BAANTJER HET BEGIN

Stop de persen! Opnames voor nieuwe film Baantjer in Deventer

Wij krijgen een berichtje binnen, waar ons hartje sneller van gaat kloppen. Baantjer gaat filmen in ...

adv.