Doei potjes en pakjes: we mogen het Goody Foody kookboek weggeven!

Door Simone Groot Lipman 14 november 2018

[winactie afgelopen!] Kelly startte anderhalf jaar geleden met haar online blog Goody Foody waar ze recepten verzameld. Dit heeft ze gebundeld in een kookboek. Bestaande uit 21 makkelijke, gezonde en biologische gerechten. Van 4 maanden tot 101 jaar. En het leuke is: je kunt dit kookboek nu heel eenvoudig winnen! 

Het kookboek Goody Foody kun je bestellen voor €19,95 op haar website of onder andere Bol.com. Haar droom? Kelly: ”Ik ben trots op dit boek en krijg er veel energie van. En het begint ook alweer te kriebelen. Ik ben zelf twee talig opgevoed. Dus het lijkt mij erg leuk om te kijken hoe kinderen in Spanje en Frankrijk eten en daar over te schrijven. Een droomproject.”

Maak kans op Goody Foody kookboek

Het is dus niet een gewoon kookboek, maar één voor het hele gezin. Een boek vol biologische recepten die makkelijk en gezond zijn! Van Turkse linzensoep tot aardappel met spruitjes. Maar ook spaghetti en een recept met avocado en asperges vind je in het boek. Kelly is van huis uit e-commerce specialist en maakt Sofia’s eten altijd zelf. ”Ik ben niet onderlegd. Het is puur ter kennis deling. Ik vind streekproducten en biologisch belangrijk. En ik vind duurzaam interessant: hoe je kookt en wat je kookt.”

Hoe kan ik winnen?

Heel simpel. Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres hieronder in te vullen en op meedoen te klikken. Je kunt meedoen tot en met woensdag 21 november 2018. De winnaar van het Goody Foody kookboek krijgt donderdag 22 november bericht via de e-mail en kan het boek daarna ophalen bij de redactie. Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Geen probleem! Dan kun je alsnog onderstaand formulier invullen. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel.

Lees hier het volledige interview:

Kelly Goody Foody

Deventerse Kelly van Goody Foody schrijft een kookboek voor het hele gezin

Niks geen baby potjes, maar mee eten met de pot. Van Turkse linzensoep tot aardappel met spruitjes. ...

adv.