Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Freshman opent eigen locatie in Deventer! Jij kunt raden waar (en een smakelijke prijs winnen)

Aangeboden door Freshman 1 december 2020

In januari is het zover, dan wordt de droom die Koen al sinds de start van Freshman heeft werkelijkheid. De bezorger van gezonde, verse maaltijden gaat een fysieke locatie openen in Deventer. De locatie wordt eind deze maand bekendgemaakt en tot die tijd kun jij raden waar. Raad jij de locatie? Dan win je een maand lang gratis Freshman maaltijden.

”Dit plan had ik altijd al”, vertelt Koen Wiggers enthousiast. ”Ik wilde graag een fysieke plek, maar als startende ondernemer moet je ergens beginnen. Ik begon online.” Koen zette in 2018 zijn eigen bezorgwebsite met gezonde, verse maaltijden op.

Met ups en downs

Koen: ”Het starten van een onderneming is altijd lastig. Het kost veel tijd en energie. Je bent nieuw en je moet zorgen dat mensen je zien, vooral op sociale media. Daarnaast had ik geen eigen locatie. De tijd en moeite die ik in Freshman stak zorgden ervoor dat het bedrijf begon te groeien.”

”Freshman groeit nog steeds en dat is mooi om te zien.” Koen merkt dat mensen bewuster worden van het belang van gezonde voeding, daar is Koen blij mee. ”Dit is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind en waar ik met Freshman bij kan helpen.”

Tekst gaat verder onder foto

Freshman winactie
Foto: Freshman

Toen de kans zich niet lang geleden voordeed, besloot Koen die te grijpen: hij verhuist in het nieuwe jaar naar een locatie in Deventer. ”Straks heb ik eindelijk mijn eigen Freshman keuken!” Over de locatie wil hij nu nog niet te veel kwijt, want de ondernemer heeft een ludieke actie bedacht. Hij houdt een grote winactie, en heel Deventer mag meedoen.

‘Ik ga iedere week hints geven via Instagram’

Jij kunt raden waar Freshman opent in Deventer.. Dat doe je via de website van Freshman. Je mag meerdere keren een antwoord insturen, het laatste antwoord geldt. Koen zal vanaf vandaag iedere dinsdag een hint geven, in de vorm van een foto op Instagram. De laatste tip plaatst hij op dinsdag 22 december. Meedoen kan tot woensdag 23 december. De maandag na kerst, 28 december, maakt Koen de winnaar én de locatie bekend.

Een maand gratis Freshman winnen

De prijs is niet mis. De winnaar krijgt namelijk een maand lang gratis Freshman. Dat zijn vier keer vijf maaltijden. Je kiest zelf welke maaltijd je wilt (met uitzondering van de grote maaltijdboxen). Denk aan gamba burrito’s, pad thai en poke bowls. Koen komt het een maand lang, dagelijks bij de winnaar thuis bezorgen. Heb je liever vijf maaltijden op één dag, zodat je hier met je gezin van kunt eten? Dat mag ook. ”De winnaar bepaalt”, aldus Koen.

Trek gekregen in zo’n gezonde Freshman maaltijd? Bekijk hieronder de eerste hint en doe direct mee aan de winactie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Freshman. Meer over Freshman ontdekken?

Freshman restaurants en horeca

Kleine Overstraat 24F, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Koen Wiggers Freshman

Koen bezorgt gezonde maaltijden aan huis: ‘Ik draag altijd handschoenen tijdens het bezorgen’

Koen bezorgt met Freshman gezonde maaltijden in Deventer en omgeving: pad thai met gegrilde tonijn, ...
Koen Wiggers Freshman

Koen start met Freshman: gezonde maaltijden bestellen in (maar ook buiten) Deventer

Niks gaat boven een zelfgemaakte maaltijd, maar soms zijn we simpelweg te druk of gewoon lui. En dan...
Koen Freshman corona-kilo's gezond eten

Koen: ‘Zorg voor groente en fruit in je kast in plaats van paracetamol te hamsteren’

Nu we allemaal thuis zitten is lang Netflixen op de bank wel heel verleidelijk, wordt een wijntje op...

adv.