Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je winnen! Met al je vrienden gratis bier drinken bij DAVO!

Door Sanne Albers 4 november 2019

Je hoort het goed! Gratis bier drinken bij DAVO! Indebuurt Deventer verloot een tegoedbon van € 70,- zodat jij een avond zorgeloos kunt genieten met al je vrienden. En dan doen we er ook nog een speciale cadeauverpakking met DAVO bier en glas bij. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder…

Bij indebuurt zijn we gek op bier. Het liefst drinken we dan natuurlijk een lokaal gebrouwen biertje van DAVO. Een lekkere Indie IPA, een frisse Surf Ale of de bekroonde Weizen Bock. De laatste is pas verkozen tot de beste speciaalbock van Nederland!

Trakteer al je vrienden!

Zo’n avondje brallen en lallen bij DAVO willen we iedere week wel. Maar dat kost natuurlijk ook wat. Daarom heeft indebuurt de ideale oplossing. Bij ons kun je nu een tegoedbon voor 70,- euro van DAVO Bieren winnen! Of je dat volledig zelf opdrinkt, een lekker hapje gaat eten of al je vrienden trakteert mag je helemaal zelf weten!

Daarbij doen we ook nog een speciale cadeauverpakking. Zodat je thuis uit je eigen DAVO glas een biertje kunt drinken en terugdenken aan de geweldige avond die je had op onze kosten.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van je eigen indebuurt Deventer en je maakt automatisch kans op de DAVO tegoedbon. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Deventer. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 17 november 2019. Op maandag 18 november krijgen de winnaars een bericht.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

*De winnaars krijgen een bon van DAVO t.w.v. €70,- en een DAVO cadeaupakket met verschillende bieren en een bierglas. 

Lees ook:

DAVO1

Cheers! DAVO brengt een nieuw biertje uit (mét een goed verhaal)

Over precies een week kunnen we het proeven: Migaloo. Het is de naam van het allernieuwste DAVO-bier...
Marieke

Leuk volgens Marieke: ‘DAVO is de vaste plek waar ik naartoe ga voor een drankje’

De beste tips, die komen natuurlijk van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de best...
lotte-holtkuile

Leuk volgens Lotte: ‘Bij DAVO voelt het net als een festival’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de beste plekken. ...

adv.