Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is jouw laatste kans om gratis bioscoopkaartjes te winnen

Door Sanne Albers 21 oktober 2019

Heerlijk onderuitgezakt met een bakje popcorn naar de film? En dat helemaal gratis? Dat kan! Wij geven 2x twee bioscoopkaartjes voor de nieuwste film Official Secrets weg. Dat wil je! 

Een avondje bioscoop is ultiem genieten. Groot scherm, popcorn, een heerlijk zachte stoel en niet hoeven praten met je vriend, vriendin, date of moeder die je eigenlijk helemaal niks te vertellen hebt vandaag. De film begint en het enige wat jij hoeft te doen is relaxen. Oké, misschien even het handje van je buurman of buurvrouw vasthouden, want deze film is sensatie!

Handjes vasthouden in het donker

We hebben het over Official Secrets, een spannend drama/mysterie met onze favoriete actrice Keira Knightley. De film is vanaf 24 oktober te zien bij Filmhuis De Keizer. Keira Knightley speelt een klokkenluider die haar leven op het spel zet door vertrouwelijke NSA documenten te lekken. Ontzettend spannend dus! Zeker als je van spionagefilms houdt! Wij zijn in ieder geval erg benieuwd geworden na het zien van de trailer.

Wil jij naar deze film? Schrijf je dan hieronder  in voor onze nieuwsbrief en maak kans. We geven 2x twee bioscoopkaartjes voor Official Secrets bij Filmhuis De Keizer weg! Inschrijven kan tot 24 oktober! Op maandag 28 oktober krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over Filmhuis De Keizer ontdekken?

Filmhuis De Keizer bioscopen

Geopend11:00 - 22:30

Keizerstraat 78, Deventer

Bekijk meer:bioscopen

Lees ook:

Amy

8 x knappe Deventer dames op Insta

Na een lijstje met knappe mannen uit Deventer, kunnen de dames natuurlijk niet achterblijven. Zij li...

Strike a pose! Zo deden Deventer dames dat toen

'Even een selfie' met de beste belichting, leukste filtertjes en desnoods verwijderen om het opnieuw...

Sprookjesachtige uittip: kom wintershoppen bij Spirit of Winter

Van woensdag 13 november tot en met zondag 17 november verandert de tuin van Paleis Het Loo in een b...

Meer over

Doen Winacties

adv.