WINNEN: we geven een gratis Valentijnsdiner weg!

Door Simone Groot Lipman 1 februari 2018

We hebben een hele fijne winactie voor jullie! Wat is er nou mooier, romantischer dan jouw liefje mee uit eten te nemen op Valentijnsdag? Lees dan snel verder.

Wij mogen namelijk een Valentijnsdiner voor twee personen weggeven bij Paviljoen Vogeleiland in Deventer.

Valentijnseiland

De dag voor Valentijnsdag, dinsdag 13 februari, wordt het Vogeleiland omgedoopt tot Valentijnseiland van 19.00 tot 21.00 uur. We zijn op zoek naar singles die een gokje willen wagen met een blind date. En daar hebben we ook jou hulp bij nodig! Kleine hint: we zijn naarstig op zoek naar mannen!

Winnen, winnen, winnen!

Goed, we mogen dus een diner weggeven. Meedoen is super-makkelijk. Je hebt tot en met 6 februari de tijd om iemand (lees: een man) op te geven. Stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van ‘Valentijnseiland’. Voeg in de mail zijn/haar naam, leeftijd, foto en een korte omschrijving van zijn/haar toekomstige droomman/vrouw toe. Het Vogeleiland geeft tijdens de pre-party het Valentijnsdiner weg. Een etentje voor diegene die een single heeft opgegeven. De voorwaarde is natuurlijk wel dat de opgegeven single ook daadwerkelijk komt daten op het Vogeleiland. Fluitje van een cent, toch?

Pop-up café Vogeleiland cafés

Nu gesloten09:00 - 17:00

Stationsstraat 2, Deventer

Bekijk meer:cafés

Meer over

Acties

adv.