Toffe Valentijnactie: Win een loveshoot met jouw geliefde!

Door Simone Groot Lipman 8 februari 2018

Over een kleine week is het weer Valentijnsdag. Hoe tof is het om dan een reeks foto’s te laten maken van jullie tweetjes door een superervaren trouwfotograaf? Dit is je kans! Want namens YourWeddingPhotos mogen we een loveshoot weggeven op Valentijnsdag.

Deventenaar Peter Lammers is de fotograaf bij YourWeddingPhotos, gespecialiseerd in bruidsfotografie en loveshoots. ”Het vastleggen van bijzondere gebeurtenissen in mooie beelden die later waardevolle herinneringen oproepen, dat is mijn grootste passie.” Je kunt dus wel stellen dat Peter precies weet hoe je prachtige kiekjes schiet van verliefde koppels.

Loveshoot op Valentijnsdag

Een loveshoot is een leuk cadeau om je partner verrassen bij een bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld om te vieren dat je vijf jaar bij elkaar bent of om je partner een huwelijksaanzoek te doen. Het kan ook een mini reportage zijn als je ‘klein’ gaat trouwen of gewoon even tijd voor elkaar zonder de hectiek van de dag. Peter vraagt je niet te poseren of op commando te lachen, maar te genieten (van elkaar) en vooral plezier te hebben. Hij geeft een loveshoot weg van ongeveer een uur waarbij het stel een mooie serie krijgt van vijftien hoge resolutie foto’s. Een klein detail: de reportage vindt plaats op Valentijnsdag. Kijk hier voor meer foto’s, om te zien of de stijl bij je past.

loveshoot-yourweddingphotos-4
Foto: YourWeddingPhotos

Winnen

Nieuwsgierig geworden? Meedoen is super-makkelijk. Stuur een mailtje naar [email protected] onder vermelding van ‘loveshoot Valentijnsdag’ en omschrijf in een paar zinnen waarom jullie deze loveshoot verdienen. Je kunt tot en met zondag 11 februari reageren!

YourWeddingPhotos fotografen

Nu open09:00 - 20:00

Romeyn de Hooghestraat 1, Deventer

Bekijk meer:fotografen

adv.