Stem op de top 3: wie wordt de beste ondernemer van Deventer?

beste ondernemer van Deventer
Foto: indebuurt

Wie is de beste ondernemer van Deventer? Daar zijn we naar op zoek in de nieuwe indebuurtverkiezing. Ondernemers zijn massaal genomineerd en inmiddels zijn de stemmen geteld. We stellen je graag voor aan de drie meest genoemde ondernemers die nog in de race zitten voor de verkiezing ‘beste ondernemer van Deventer’.

Je hebt tot en met zondag 21 maart de tijd om te stemmen op een van deze drie ondernemers. De ondernemer met de meeste stemmen gaat er vandoor met de titel ‘beste ondernemer van Deventer’. De bekendmaking is in de week van maandag 22 maart.

Arctic Devils

winterzwemmen Deventer
Julia en haar Arctic Devils. | Foto: eigen Foto Julia

Julia Zeën doe al jaren aan winterzwemmen. Begin 2021 besloot ze haar zwemclub te professionaliseren en haar eigen bedrijf te beginnen: Arctic Devils. Van zwemmen in ijskoud water, meters onderwaterzwemmen van wak naar wak tot personal coaching, Julia doet het allemaal. ”De eerste keer dat ik in het koude water sprong was geweldig! Ik was zo overweldigd dat ik diezelfde winter nog van wak naar wak zwom, zes meter onder water”, vertelde ze eerder al in een interview aan indebuurt.

Waarom er op haar gestemd is? ”Julia’s zorgvuldigheid, deskundigheid, enthousiasme en uitbundigheid laten haar leden bijna het onvoorstelbare doen. Haar begeleiding maakt dat je buiten je comfortzone komt en brengt je zoveel kracht, moed en power!”, aldus een stemmer. Julia is erg blij met haar nominatie: ”Ik vind het hartstikke leuk! Dat het zo’n ongekend succes geworden is in zo’n korte tijd, kan ik zelf niet begrijpen. Ik ben helemaal blij!”, aldus Julia.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Brand Your Merch

Brand Your Merch Bas en Karel
Karel Kloeze (links) en Bas Dijkhuis van Brand Your Merch | Foto Brand Your Merch

Ook Karel Kloeze en Bas Dijkhuis zijn genomineerd. Onder de naam ‘Brand Your Merch’ maken ze merchandise voor bekende artiesten. Daarnaast herlanceerden ze in 2020 hun eigen kledinglijn ‘Don’t Waste Culture’. Dat deze jonge Deventenaren supergemotiveerd zijn is één ding dat zeker is. Ze werkten al samen met grote namen als Reinier Zonneveld en Don Diablo. ”Binnenkort staat er een nieuwe samenwerking met een grote artiest uit de regio op de planning”, vertelt Karel enthousiast. Hun eigen merk ligt inmiddels in verschillende winkels in Nederland. ”In Nederland en Duitsland gaat de online verkoop goed, nu zijn we druk bezig om de rest van Europa te veroveren.”

Waarom zij de prijs moeten winnen? ”Ze hebben een waanzinnige groei gemaakt het afgelopen jaar en verdienen deze prijs!”, aldus een stemmer. Karel en Bas zijn blij met de nominatie. ”Hartstikke leuk. Bas en ik zijn allebei geboren en getogen in Deventer, dus een eer om genomineerd te zijn voor deze prijs”, aldus Karel.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Styled by Jess

styled-by-jess-jessica
Foto | indebuurt Deventer

In 2017 begon Jessica Heinhuis (42) Styled by Jess in de Broederenstraat. ”Ik wilde vrouwen het gevoel geven dat ze in een snoepwinkeltje stonden maar dan met kleding, tassen, schoenen en accessoires.” Hier vind je wekelijks een nieuwe collectie (die je trouwens ook online kunt shoppen), en ook niet onbelangrijk: het zijn betaalbare producten. In vier jaar tijd maakte Jessica de winkel tot wat het nu is: ze verhuisde naar een groter pand en inmiddels weten vrouwen uit heel Nederland haar te vinden. Laura stemde op Styled by Jess: ”Jessica heeft door heel Nederland klanten. Ze reageert altijd snel en hun voorziet iedereen van haar bestelling, ook als er iets niet goed gaat lost zij dit direct op. Een ondernemersvrouw met het hart op de juiste plek.”

Jessica is blij met de nominatie: ”Het is een megaopsteker. Ik werk hard en doe alles voor mijn klanten. Ik heb denk ik wel twintig verschillende banen gehad voor Styled by Jess. Nooit was ik ergens op mijn plek. Dit is echt mijn passie, daarom raakt het mij als mensen dat zien.”

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Meer in deze categorie

Acties

Ga naar “Extra koopavond: dit kun je shoppen, eten én doen tijdens de Shopping Night 2022”

Extra koopavond: dit kun je shoppen, eten én doen tijdens de Shopping Night 2022

Aangeboden door VVV Deventer

Tijdens de Deventer Shopping Night 2022 en Black Friday is de Waag mooi verlicht
Ga naar “Winnen! indebuurt verloot sinterklaasboxen vol lekkers voor een heerlijk avondje”

Winnen! indebuurt verloot sinterklaasboxen vol lekkers voor een heerlijk avondje

Ga naar “Vet! Niemand weet wat er in deze kist uit 1672 zit en jij kunt iets winnen als je het raadt”

Vet! Niemand weet wat er in deze kist uit 1672 zit en jij kunt iets winnen als je het raadt

Aangeboden door Museum De Waag

De Mysterieuze kist... | Foto: Museum De Waag

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Sylvie Meis luxe huispak € 24,99”

Sylvie Meis luxe huispak € 24,99

 • ALDI
 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Jan van Haasteren puzzel € 9,99”

Jan van Haasteren puzzel € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Tijdelijke functie: Redacteur / Community Manager indebuurt Deventer”

Tijdelijke functie: Redacteur / Community Manager indebuurt Deventer

 • DPG Media
 • Fulltime/Parttime
DPG Media
Ga naar “Inpakker bakkerij”

Inpakker bakkerij

 • Olympia
 • Fulltime/Parttime
Ga naar “Medewerker avonddienst”

Medewerker avonddienst

 • Olympia
 • Fulltime

Agenda

Ga naar “Kerstmarkt in de buurt van Deventer”

Kerstmarkt in de buurt van Deventer

 • Van 8 dec t/m 23 dec
Ga naar “Dickens Festijn”

Dickens Festijn

 • Van 10 dec t/m 11 dec
Dickens FestijnDickens Festijn