Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rennen naar Spar in hartje Deventer: ontbijt, lunch of diner voor 2,50 euro

Aangeboden door Spar City Deventer 17 juli 2019

Hiep hiep hoera voor Spar City Deventer! Twee weken geleden opende deze winkel aan de Keizerstraat de deuren. Om dat te vieren, vinden er hele toffe en spotgoedkope acties plaats van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli. Wij vertellen je meer.

“Mensen noemen Spar City vaak supermarkt, maar het is daarnaast echt een gemakswinkel,” vertelt eigenaar Martijn ten Berge aan ons. “Dat betekent dat je er naast de dagelijkse boodschappen veel gemaksvoedsel kunt krijgen zoals kant-en-klare lunchsalades en avondmaaltijden, broodjes en snacks. We richten ons echt op eetmomenten, zoals lunch of ontbijt.” En hoe fijn: je kunt je lunch gewoon vanuit je luie stoel bestellen en naar je werkplek laten brengen. Denk aan belegde broodjes, pizza en zelfs pannenkoeken!

Er zijn genoeg vers belegde broodjes te krijgen. Foto | Indebuurt

Actie duurt 4 dagen

Eerder zat in het monumentale pand waar de Spar City nu gevestigd is de Scheer en Foppen, maar sinds een tijdje stond het pand leeg. Zonde! We zijn daarom blij met de de nieuwe Spar City. Donderdag 18 juli is de nieuwe Spar City in Deventer alweer twee weken open. Een mooi moment om  echt even naar binnen te lopen. Waarom? Lees gauw verder!

Voor maar 2,50 euro

In de ochtend krijg je een heel ontbijt (koffie, kaiserbroodje, croissant en jus d’orange) voor maar 2,50 euro. Wow! Ben je in de middag in de Spar te vinden? Scoor je lunch voor dezelfde prijs inclusief belegd broodje, flesje water en lekker saucijzenbroodje. Liever een diner? Kan ook: voor 2,50 euro krijg je een stuk pizza mét een flesje wijn.

En nog iets: reken je voor vijf euro of meer af? Dan mag je dobbelen voor mooie prijzen, zoals een bieropener, een belegd broodje of heerlijke American pancakes. Wat een feestje!

Let op: deze acties gelden van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli. 

Lees ook:

Spar City Deventer

Nieuw in de Keizerstraat: Spar City Deventer

Je bent lekker door de stad aan het struinen en wil snel even iets te eten halen. De Deventer Spar C...

Sneak peek: Spar City in aanbouw en dit is wat wij zagen

Ben je onderweg naar huis? En besef je je opeens dat je net die lekkere salade bent vergeten voor de...

Meer over Spar City Deventer ontdekken?

Spar City Deventer supermarkten

Keizerstraat 4a, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

adv.