Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoezo zelf bakken? Hier bestel je online pannenkoeken

Aangeboden door ’t Pannekoekhuis Lettele 27 december 2019

Zo na de feestdagen zijn wij wel weer even klaar met ons uitsloven in de keuken. Online een maaltijd bestellen is dan ideaal. Bij ’t Pannekoekhuis in Lettele is dat mogelijk. Hier kun je online je pannenkoek bestellen. In totaal staan er meer dan 50 pannenkoeken op de menukaart. En daar staan hele bijzondere tussen. Wat dacht je van een pannenkoek met hamburgers, biefstukpuntjes of carpaccio?

Bestel jij altijd een oude vertrouwde pannenkoek met stroop of spek en kaas? Bij ’t Pannekoekhuis Lettele staan er naast de standaard pannenkoeken, ook veel verrassende combinaties de menukaart. Wat dacht je van een pannenkoek met biefstukpuntjes en spitskool of de Rio grande met gehakt, tex-mex kruiden en tortillachips. Wij zetten de meest bijzondere pannenkoeken voor je op een rij.

De pannenkoeken zijn onderverdeeld in zes categorieën. Streetfood, culinair, Hollandse hardlopers, sweet treats, zoete- en en hartige pannenkoeken. Aan sommige combinaties had je zelf waarschijnlijk nooit gedacht! Wij zetten de meest bijzondere pannenkoeken op een rij.

1. American burger pannenkoek

Iedereen houdt van burgers, en dat hartig en zoet goed samen gaan weten we natuurlijk al lang. Dus daar hebben ze de American burgerpannenkoek op bedacht. Hierop vind je uiteraard mini hamburgers, sla, tomaat, Cheddar kaas, en een bakje ketchup, net als bij een echte hamburger.

Tekst gaat verder onder foto

't pannekoekhuis lettele
Foto | ’t Pannekoekhuis Lettele | American Burger Pannenkoek

2. Met shoarma

Een combinatie waar je zelf niet zo snel aan denkt, wij tenminste niet. Maar de shoarma pannenkoek staat al heel lang op de kaart. En voorlopig gaat deze er ook nog niet af, want de pannenkoek is een echte hardloper. Hij komt met een bakje frisse salade en knoflooksaus.

3. Culinair met carpaccio

Yes! Voor alle carpaccio liefhebbers heeft ’t Pannekoekhuis Lettele een pannenkoek met carpaccio. Waarop je ook sla, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en zongedroogde tomaatjes vindt.

Tekst gaat verder onder foto

pannenkoek carpaccio
Foto | ’t Pannekoekhuis Lettele | Pannenkoek carpaccio

4. Ginkelse heide pannenkoek

Deze zoete pannenkoek gaat er ook wel in bij ons! Met appel, notenmelange, honing, crème fraîche en poedersuiker.

5. Apfelstudel pannenkoek

Nog zo’n hardloper van de kaart. Logisch, want hallo banketbakkersroom(!) op je pannenkoek. Maar natuurlijk ook appelcompote en poedersuiker.

Wat de pannenkoeken naast het lekkere, bijzondere beleg nou anders maakt dan een thuis gebakte? Anne van ’t Pannekoekhuis Lettele: ”Het beslag is eigen gemaakt, en niet in de winkel te koop. Verder staan er hele goede bakkers in de keuken. Die er natuurlijk een scheutje liefde bij doen. Dat zorgt voor een grote, lekkere pannenkoek.”

Honger gekregen? Online bestellen kan via www.pannenkoekhuis-lettele.nl. Eetsmakelijk!

Foto | 't Pannekoekhuis Lettele | pannenkoek met ragout van ree- en hazenvlees
Foto | 't Pannekoekhuis Lettele
Foto | 't Pannekoekhuis Lettele

Meer over ’t Pannekoekhuis Lettele ontdekken?

’t Pannekoekhuis Lettele pannenkoekenrestaurants

Gesloten12:00 - 20:00

Spanjaardsdijk 106, Lettele

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

Lees ook:

pannekoekhuis lettele kerstdag

Dit is er allemaal nieuw bij ’t Pannekoekhuis Lettele

Je hebt er vast wel eens gegeten: 't Pannekoekhuis Lettele. Dit familiebedrijf is al 25 jaar een heu...

adv.