Deventer

×

indebuurt categorie√ęn

Meer indebuurt

Service

Hier kun je binnenkort twee gratis planten ophalen

Door Simone Groot Lipman 19 maart 2019

Zodra het mooie weer er is gaan wij aan de slag in de tuin of op het balkon: Even de tuinset weer schoonmaken en een gezellig plantje erbij. Binnenkort kun je bij tuincentrum Intratuin twee gratis plantjes ophalen, hoe leuk is dat?!

Niks is natuurlijk echt gratis en je moet voor deze plantjes dan ook een tegel uit je tuin inleveren. De actie is namelijk tegel eruit, plant erin.

Groener

Deze actie is bedacht door vereniging Groei & Bloei en Intratuin om de wereld wat groener te maken. Hoe groener je tuin hoe meer vogels en vlinders er komen. En daarbij is het beter voor de afvoer van regenwater. Regenwater kan in een natuurlijke bodem beter naar beneden zakken, waardoor de riolering minder snel overbelast raakt.

Ook blijft de warmte minder lang hangen, dus ben jij met een groene tuin helemaal klaar voor nog een hete zomer ūüėČ

Hoe werkt het ?

Zaterdag 23 maart staat tussen 10.00 en 15.00 uur in de Intratuin een stand van Groei & Bloei. Daar lever je één tegel in en je krijgt een waardebon voor twee planten. Vervolgens mag je de planten uitzoeken uit een vooraf bepaald assortiment waaronder vrouwenmantel (Alchemilla), ijzerhard (Verbena), anemonen en zonnehoed (Echinacea)

Lees hier meer.

Intratuin Deventer

[video] Binnenkijken: stap in de wondere wereld die Intratuin heet

Op vrijdag 1 maart opent Intratuin eindelijk de deuren aan de Weg door Zuid-Salland in Deventer. Het...

Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Geopend09:30 - 21:00

Weg door Zuid-Salland 1, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

Meer over

Acties Winkelen

adv.