Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De eeuwige struggle: perfect gelakte nagels

Aangeboden door Niecky’s 2 november 2019
Iedere vrouw (of man) die nagellak gebruikt kent het. Je bent voor je gevoel al uren bezig. Basecoat, twee keer het kleurtje en dan nog een topcoat. Tussendoor moet alles drogen en eigenlijk ben je er na de tweede laag al klaar mee. Nog geen dag later trek je een keukenlade open en weg zijn je nagenoeg perfect gelakte nagels. Bekend probleem? Romee weet raad! 

Romee is kapster en nagelstylist bij Niecky’s. Ideaal, zo kun je je haar en nagels laten doen in de salon! Zelf heeft Romee al jaren nepnagels. ”Al zeven jaar. Als ik geen mooie nagels heb dan word ik gek. Ik ben niet compleet zonder mooie, gelakte nagels.” Een normale nagellak, daar doet ze niet aan. ”Dan verlies je na een dag al stukjes. Gellak blijft zo’n drie weken zitten. Dat is gewoon goede kwaliteit.”

Nageltrends

Maar wat zijn de trends op het gebied van nagels? Romee: ”Ik merk toch dat de basics in trek zijn. Herfsttinten zijn natuurlijk mooi voor dit seizoen. En zachte kleuren als nude en beige kunnen het hele jaar door!” Qua kleur is er volop keuze bij Niecky’s. ”En er komen iedere maand nieuwe kleuren bij.”

Romee Boelens Niecky's
Foto| Romee van Niecky’s

Glitternagels voor kerst

Voor de feestdagen zijn zwart en rood goede klassiekers volgens Romee. ”Maar alles kan natuurlijk. Al zou ik zelf niet voor een lichte kleur kiezen tijdens de feestdagen. Die tinten zijn meer voor het voorjaar.” Ze gaat dit jaar zelf voor zwart. ”Ik merk dat iedereen met kerst graag iets extra’s wil, ook op nagelgebied. Bijvoorbeeld een glittertje!”

Foto | Pexels

Verschil acrylnagels en gellak

Als je last hebt van zachte of ingescheurde nagels dan is acryl aan te raden. ”Dat verstevigd de nagel”, aldus Romee. Ook als je verlengde nagels wilt, kom je bij acryl uit. ”Maar als je alleen een lakje wilt dan zou ik gellak aanraden. Dat is een lak die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. En kan eventueel met een heel dun laagje acryl eronder.”

No-go

Wat je absoluut niet moet doen volgens Romee is je acrylnagels er zelf op lijmen, nadat ze eraf gevallen zijn. ”Daar krijg je schimmel van!” Ook raadt ze af om je gellak er zelf af te trekken. ”Het gaat vaak mis als mensen zelf gaan prutsen! Ik doe het met alle liefde in de salon.”

Deze maand heeft Niecky’s een speciale actie voor zowel gellak als acrylnagels.

  • Gellak inclusief French manicure € 17,50
  • Nieuwe set acrylnagels € 30,00
  • Opvullen acrylnagels € 25,00

Lees ook:

Niecky's vegan shampoo Deventer

Wow! Vegan naar de kapper in Deventer

''Goedkope shampoo is als het ware een soort plastic. Het lijkt alsof je haar glanst, maar eigenlijk...

Deze leuke meiden doen met alle liefde jouw haar en nagels

Even voorstellen: de twee nieuwe meiden van Niecky's, dé kapperszaak van Deventer. Met alle liefde g...

Meer over Niecky’s ontdekken?

Niecky’s kappers

Gesloten10:00 - 20:00

Bokkingshang 3, Deventer

Bekijk meer:kappers

adv.