Speciaal voor de Deventer koopjesjagers: 5 x warme aanbiedingen

Door Simone Groot Lipman 9 november 2017

Donderdag is aanbiedingendag! Met plezier duiken we iedere week in de bak vol aanbiedingen en acties om er de leukste voor je uit te halen. Van een eenmalige actie voor een frikandellenvlaai tot fijne kortingen voor hoge laarzen. Dit zijn de beste aanbiedingen in Deventer deze week.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Frikandellenvlaai

frikandellenvlaai
Foto: Aldi

Je hebt het deze week vast al voorbij zien komen. Aldi komt met een eenmalige actie dit weekend. Van vrijdag 10 t/m zondag 12 november. Het hartige hapje zit volgens Aldi vol met stukjes frikandel en currysaus, is omwikkeld in brooddeeg en kost 3,99 euro. Tip: warm hem nog even op in de oven. Dus sla dit weekend snel je slag bij Aldi Beestenmarkt, op de Vijfhoek of in Schalkhaar.

Bedrukte thermosbeker

thermoskan

De warmte van thuis neem je overal met je mee met deze gepersonaliseerde thermosfles of thermosbeker. Pak jouw zenmomentje in een volle trein, stilstaande file of gewoon lekker in het park. En altijd herkenbaar, handig! Bij Drukwerkdeal krijg je nu 25% korting. Ook leuk om te geven voor Sinterklaas.

Drukwerkdeal dienstverlening

nu gesloten09:00 - 17:00

Keulenstraat 4, Deventer

Bekijk meer:dienstverlening

Sfeerverlichting

theelichtjes

Haal sfeer in huis, met bijvoorbeeld leuke theelichtjes. De donkere dagen zijn aangebroken en een waxinelichtje is nooit mis, toch? Bij Xenos haal je nu t/m zondag 12 november twee zakken theelichtjes (van 50 stuks!) voor maar €5,-.

Xenos Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Smedenstraat 17, Deventer

Bekijk meer:Permanent gesloten

Zit je lekker warm bij

pyjama
Foto: Facebook Livera

Met dit koude weer, kan je wel een pyjama gebruiken. Tot en met zondag 12 november krijg je 20 % korting op merken als Livera, Chantelle, Passionata en Femilet #hebben.

Livera kledingwinkels

nu gesloten10:00 - 21:00

Broederenstraat 7, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Blije warme voetjes

laarzen
Foto: Facebook VanHaren Schoenen

Sneakers die tot de enkels komen zijn op dit moment misschien niet de warmste optie. Gelukkig kun je bij VanHaren een paar hoge laarzen met 20% korting aanschaffen. Daar worden jouw voetjes blij van.

VanHaren Schoenen schoenenwinkels

nu gesloten09:30 - 21:00

Boreelplein 6, Deventer

Bekijk meer:schoenenwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶