Hier in Deventer pak je deze week lekker veel korting

Door Simone Groot Lipman 6 december 2018

Koopjes en kortingknallers: ze zijn overal. Heb je geen zin om eindeloos door de stad te slenteren? Geen probleem, wij hebben de beste acties van Deventer voor je verzameld in een handig overzicht.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Goedkoop met de trein

trein etos
Foto | Etos

Een dagje naar onze hoofdstad kost je al zo €35 als je met de trein heen en weer gaat. Daarom zijn we dol op treinacties! Deze week scoor je bij Etos een Trein Dagretour voor maar €19,-. Dat is inclusief een flesje water en muffin bij AH to go. Wees er snel bij, want op=op.

Voordelig met de trein

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 16 dec 2018

Sonos voor weinig

Zoek je nog een leuk december cadeau? Bij de Expert is de Sonos draadloze smart speaker play 1 in de aanbieding. Deze week scoor je twee stuks voor slecht €299,-.

Sonos draadloze smart speakers | Play 1

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 09 dec 2018

Vier pizza’s voor zes euro

Pizzaria

Pizza, is always a good idea! Bij Dirk scoor je tot en met zaterdag 8 december vier Dr. Oetker Ritorante pizza’s voor zes euro.

Dr. Oetker Ristorante pizza

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 08 dec 2018

Smart card wallet

In de decembermaand geef je waarschijnlijk bergen met geld uit, maar die paar flappen die je overhoudt kun je maar beter veilig opbergen. Deze handige portemonnee is lekker compact, veilig en biedt ruimte voor zes pasjes en briefgeld. Bovendien is hij heel fijn geprijsd. Hebben!

Smart card wallet

Reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl - Geldig t/m 09 dec 2018
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.