Deventer koopjesjagers opgelet: gratis kruidnoten en vloerkleden voor de helft

Door Simone Groot Lipman 23 november 2017

Donderdag is aanbiedingendag! Met plezier duiken we iedere week in de bak vol aanbiedingen en acties om er de leukste voor je uit te halen. Van gratis kruidnoten tot super veel sale met black friday: dit zijn de beste aanbiedingen in Deventer deze week.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis zak kruidnootjes

speltnotenbolletjeprimera

Het is nog geen 5 december, maar toch spelen wij al voor Sinterklaas! Op vertoon van deze barcode op je telefoon mag je bij Primera een gratis zakje kruidnoten van Bolletje ophalen. En dit zijn niet zómaar kruidnoten. De bakkers van Bolletje hebben namelijk iets nieuws gemaakt: speltkruidnootjes met een beetje honing en stukjes donkere chocolade. Daar hebben ze ook nog eens hazelnoot, koffie of cranberry in gestopt. Dat is guilt-free snoepen zónder er een cent voor te betalen. De actie loopt tot en met 5 december en op is op. Wees er dus snel bij!

Je kunt de kruidnoten halen bij de volgende vestigingen in Deventer: De Zandpoort (centrum), Keizerslanden, Zandweerd en Colmschate.

 

Black Friday

black-friday-dare
Foto: Facebook DARE Fashion

Het is morgen Black Friday! Alhoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, kunnen we hier in Nederland ook wat van. Dit weekend krijg je bij DARE Fashion 20% korting op de hele collectie. Oké, met uitzondering van: Karma accessoires, ZAG Bijoux, Billy Belt socks & Schwartz & von Halen handschoenen.

Dare Fashion kledingwinkels

vandaag gesloten

Kleine Overstraat 13, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Zonnen voor 6,-

zonnen-voor-6

Tot en met 30 november kun je bij Zonnestudio Colmschate maximaal 20 minuten lang zonnen voor €6,-. Gelder onder alle banken. Nog kleurtje nodig voor de decembermaand? 😎

Zonnestudio Colmschate zonnebankstudio's

nu open11:00 - 20:00

Koggeschip 216, Deventer

Bekijk meer:zonnebankstudio's

Sinterklaas kapoentje

Je kunt vanaf vandaag t/m 5 december je schoen zetten bij Fixed Autoservice en maak kans op pepernoten, sloffen of heel veel poen!

Fixed Autoservice autobedrijven

vandaag gesloten

Solingenstraat 31, Deventer

Bekijk meer:autobedrijven

Black Friday

actie-vloerkleed
Foto: Leenbakker

Bij Leen Bakker is het hele weekend black friday sale. Wat zeg je van een set van 4 eetkamerstoelen voor €119,-, 20 % korting op gordijnen en jawel: vloerkleden voor de helft van het geld. Sla je slag!

Leen Bakker woonwinkels

vandaag gesloten

Essenstraat 13 , Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

Black Friday deal

black-friday
Foto: Facebook Flotte conceptstore

Als we toch bezig zijn: bij Flotte conceptstore scoor je morgen leuke items met sale! Deze beauty’s van May-Li Jewels koop je morgen met 30% korting! Direct een leuke kadotip voor de feestdagen.🎁

Flotte conceptstores

nu gesloten12:00 - 17:00

Grote Overstraat 77, Deventer

Bekijk meer:conceptstores
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶