Deventer aanbiedingen: loungeset met korting en sneakers voor ’n prikkie

Door Simone Groot Lipman 18 april 2019

Kortingknallers, voordeeltoppers of aanbiedingen: hoe je het ook wilt noemen, wij hebben ze weer voor je op een rijtje gezet. Hoef jij niet meer heel de stad af te struinen voor de allerbeste Deventer aanbiedingen van deze week.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Toffe paasproducten

Zin om met Pasen hélemaal uit te pakken met gourmetten? Dan moet je echt even een bezoekje aan Lidl brengen. Hier scoor je nu drie bakjes gourmet vleesmini’s voor slechts vijf euro.

Gourmet vleesmini’s

1 + 1 gratis ijs

Ben je nog op zoek naar een dessert voor paasbrunch? Haast je dan deze week naar PLUS, want daar krijg je het tweede product gratis als je een product koopt van Hertog ijs of de Ola Viennetta.

Superga sneakers voor een prikkie

Hippe Superga sneakers? Die shop je deze week heel voordelig online bij Kruidvat. In plaats van €59,95 betaal je slechts €35,-. Wel snel zijn, want er geldt op = op.

Superga sneakers

Korting op loungeset

Hebben jullie het weerbericht voor Pasen al gecheckt? Het belooft heerlijk weer te worden, dus tijd om je tuinset naar buiten te slepen? Is de jouwe aan vervanging toe? Bij de Kwantum shop je deze loungesets met fikse korting. Nu van €395 voor slechts €295.

Loungeset Riva

Vrolijk paasstukje

Is er iets wat meer ‘Pasen’ schreeuwt dan dit fleurige stukje? Nee? Dachten wij ook! Je koopt nu drie stuks voor slechts vier euro bij de Praxis tijdens de plantjesmarkt.

Lees ook:

silent disco ANP

Pasen 2019: dit is er te doen in Deventer

Waarom we dol zijn op Pasen? Omdat we ongegeneerd paaseieren naar binnen kunnen werken, we lekker la...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.