5 x zó word je een echte griezel tijdens Halloween

Door Sophie Wassink 26 oktober 2017

Op dinsdag 31 oktober is het Halloween. Heb je een feestje op de planning staan en ben je nog op zoek naar een geschikte look? Werp dan een blik op dit handige lijstje. Wij hebben namelijk dé beste outfit aanbiedingen in Deventer voor jou op een rij gezet. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kitty cat

kitty
Foto: Hunkemöller

Niet echt angstaanjagend, maar wel heel sexy. Combineer een body, voor 20,- (buik inhouden) met een mooie panty uit de kast en je bent het meest verleidelijke katje op de dansvloer. Vergeet je oortjes (€8,-) niet! Deze outfit scoor je bij de Hunkemoller in de Lange B. Een zwarte blazer erover is niet verkeerd. Is het je toch een beetje te gek om dit te dragen op een feestje, draag het dan voor je man in de slaapkamer.

Hunkemöller kledingwinkels

nu gesloten09:30 - 18:00

Lange Bisschopstraat 72-74, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Van superman tot zombie bride

halloween-confetti
Foto: Feestwinkel Confetti

Bij Feestwinkel Confetti vind je een hele kelder vol met Halloween kostuums. Een walhalla voor echte griezelliefhebbers. Van vampiers tot heksenjurken. Voor kleine en grote monsters. Of wat dacht je van ‘afgehakte’ ledematen, geschminkte wonden, gekleurde lenzen en enge clownmaskers? Voor een kleien €20,- scoor je al een top outfit.

Feestwinkel Confetti cadeauwinkels

nu gesloten10:00 - 17:30

Grote overstraat 6, Deventer

Bekijk meer:cadeauwinkels

Duivels

duivels

Schuilt er een duivel in je? Een duivel zonder rode hoorntjes is geen echte. Dus pak je rode shirt of jurk uit de kast en scoor de oortjes voor €1,95 bij de Big Bazar in winkelcentrum Boreel.

Big Bazar cadeauwinkels

nu gesloten09:00 - 18:00

Boreelplein 10, Deventer

Bekijk meer:cadeauwinkels

Stoer griezelig

halloween-action
Foto: Action

Ga je voor een stoere look? Bij Action scoor je de leukste Halloween tattoos voor €0,69. Scoor daar een griezelmasker voor €2,99 en een partypruik van €3,29 bij en je bent ready to party.

Action warenhuizen

nu gesloten09:00 - 18:00

Rijsterborgherweg 9, Deventer

Bekijk meer:warenhuizen

Schattig griezelig

lichtslinger-xenos
Foto: Xenos

Geen zin om zelf te verkleden? Je kan zorgen voor een beetje griezelsfeer in huis. Zo scoor je een toffe slinger met Happy Halloween voor €2,99 of een lichtslinger met lampjes in de vorm van vleermuisjes voor 3,99. En diverse Halloween artikelen scoor je ook nog eens 2+1 gratis.

Xenos Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Smedenstraat 17, Deventer

Bekijk meer:Permanent gesloten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶