Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hōk Thuisbezorgen! 20% korting op wijn bij een menu

Aangeboden door Hōk Taverne
- Geldig vanaf 16 okt 2020 - Geldig vanaf 16 oktober 2020 t/m 20 nov 2020 t/m 20 november 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Blijf jij lekker cocoonen thuis? Dan komen wij je eten bezorgen. Bestel je een driegangenmenu à 26,- euro per persoon, dan krijg je er een fles wijn met korting bij. Je betaalt slechts 12,- euro in plaats van 15,- euro. Je kunt kiezen uit Verdejo, Viognier, Chardonnay, Merlot en Syrah. Bestel direct bij de Hōk Thuistaverne!

Hōk Thuistaverne

Je kunt nu bij ons bestellen, dan komen we Hōk thuisbezorgen. Zodat jij komende maand lekker kunt cocoonen, met hapjes van je lievelingshoreca op de bank.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Je kiest je gerecht(en) van onze kaart je geeft je bestelling door. Dat kan telefonisch of via Whatsapp. Wij sturen jou een tikkie en als je die betaalt, dan is alles geregeld. Komen wij bij je thuis om je eten veilig te bezorgen.

Liever aan de deur betalen met cash of pin? Dat mag ook, geef het even aan bij je bestelling. Bestellingen ontvangen we het liefst voor 16.00 uur, maar is het later, bel dan gerust even. Dan komt het meestal wel goed.

Gratis bezorging in Deventer vanaf 30,- euro

In Deventer bezorgen we gratis vanaf een bestelling van 30,- euro en tussen de 20,- en 30,- euro betaal je 4,- euro bezorgkosten. Bestellingen van onder de 20 euro mag je afhalen in onze Winckel in de Walstraat.

In Olst, Bathmen, Twello en Terwolde komen we vanaf 50,- euro gratis. Bij bestelbedragen tussen de 30,- en 50,- euro brengen we 5,- euro bezorgkosten in rekening.

Bestel je een driegangenmenu voor 26,- euro of een driegangenhapjesmenu 31 euro, dan krijg je een fles wijn voor 12,- euro in plaats van voor 15,- euro. Keuze uit Verdejo, Viognier, Chardonnay, Merlot en Syrah.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hōk Taverne. Meer over Hōk Taverne ontdekken?

Hōk Taverne

Geopend12:00 - 23:00

Golstraat 6, Deventer