Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Go Ahead Eagles fans opgelet! Hier kleurt de Lebuïnustoren rood-geel

26 februari 2020

Voor alle Go Ahead Eagles fans heeft de Buurtfabriek Voorstad nu het perfecte cadeau. In hun buurthuiskamer op de Brinkgreverweg verkopen ze namelijk rood-gele Lebuïnustorens.

Jammer! Crêpes en Smoothies is gestopt

26 februari 2020

Slecht nieuws voor alle Crêpes fans. Crêpes en Smoothies in de Walstraat is gestopt. De zaak ging afgelopen zaterdag voor het laatst open, dat meldt de Stentor.

Kelderfest komt eraan! Concerten in de kelders en crypten van Deventer

26 februari 2020

Nog niets in de agenda voor zaterdag 29 februari? Of op zoek naar een goede manier om schrikkeldag te vieren? Wij hebben een  sfeervolle suggestie voor je!

Oproep: molloten gezocht! Speur jij alle hints na of ga jij de finale live kijken?

25 februari 2020

Wij zitten iedere zaterdagavond aan de buis gekluisterd om te kijken naar de volgende aflevering van wie is de mol. En wie is dan toch die mol, vragen we ons…

Leuk! Deze winkel opent vandaag aan de Engestraat

25 februari 2020

Kledingwinkel Def is sinds een tijdje weg uit de Engestraat. Geen paniek! Er is al vervanging. Deze winkel komt namelijk in het voormalige Def-pand.

Let op! Hierdoor kun je vannacht hei-le-maal wakker liggen

25 februari 2020

Oordopjes bij de hand? Komende nacht kunnen omwonenden van de A1 bij Deventer-Oost geluidsoverlast ondervinden door wegwerkzaamheden. 

Al gezien? Dit is de nieuwe stadsbeiaardier van Deventer

25 februari 2020

Wie altijd die lekkere deuntjes vanuit de kerktoren verzorgt? De stadsbeiaardier! Vanaf nu is dit een nieuw gezicht voor de carillons in Bathmen en Deventer.

Sneeuw voorspeld! Wat kunnen we in Deventer verwachten?

25 februari 2020

Aankomende woensdag wordt er sneeuw voorspeld in Nederland. Voor iedereen die nu zijn slee al uit de garage heeft gepakt: nog even wachten! Het gaat namelijk maar in delen van…

Even terug in de tijd! Apenkooien voor volwassenen

24 februari 2020

Voor even terug naar je basisschooltijd? Zaterdag deden in totaal 28 mannen en vrouwen dit tijdens apenkooien voor volwassenen. 

Romantiek ten top! Deze oude bekenden gaan trouwen en zo zag het aanzoek eruit

24 februari 2020

Kennen jullie ze nog? Sylvia Wientjes en Paul Oomens? Een tijdje terug waren we bij ze op de koffie om hun Eagles-huis te bekijken. Nu hebben ze groot nieuws!

adv.