Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken in het luxe stadsappartement met giga dakterras van Patrick en Pascal

Door Allan Vos 2 december 2020

De mooiste en leukste huizen staan natuurlijk in Den Haag. Maar nóg leuker is het om zo af en toe de kans te krijgen in zo’n leuke woning binnen te kijken. Deze week zijn we welkom bij Pascal en Patrick. Ze wonen in een bijzondere woning boven Bar Eleven aan de Bleijenburg.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Het stel woont nu twee jaar in de drie woonlagen tellende stadswoning. “De ligging is natuurlijk ideaal. Op een paar stappen afstand is de binnenstad en het Centraal Station. We maken vaak een wandeling langs de historische gebouwen in de buurt”, vertelt Pascal. “Maar ook waren we op slag verliefd op het dakterras. Dat hadden we hiervoor niet. Eigenlijk waren we op slag verliefd op dit huis.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt

De woonkamer

“Alles zit nog goed in de lak, dus dat is ideaal. We zijn erg zuinig geweest op het huis”, grapt Patrick, “Wij zijn namelijk de eerste bewoners van de woning. We gingen er direct in toen het twee jaar geleden gerenoveerd was. De woonkamer is lekker ruim en licht en we hebben er mooie hoekjes gecreëerd om te zitten.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Klik verder voor meer foto’s

De keuken en eetkamer

“De ruimte is erg groot en loopt over van het woongedeelte in de keuken en de plek waar de eettafel nu staat. Vooral tijdens het koken kun je heerlijk naar buiten kijken. Er is altijd wat te zien.”

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Originele details

“De woning is helemaal nieuw van binnen en dan vooral qua afwerking en luxe gemakken, maar juist de details als houtwerk en originele handgrippen bij de ramen maken dat het huis nog wat extra sfeer krijgt.”

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

De slaapkamer met grote inloopkast

De droom voor velen is een inloopkast. Pascal en Patrick hebben dat gewoon! Je loopt vanuit de grote slaapkamer met balkenplafond zo naar de lichte ruimte waar de twee alles netjes hebben geordend.

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Badkamer en andere kamers

“Deze badkamer is natuurlijk heerlijk”, geeft Patrick toe. “Zo ruim en licht. Ook hierop waren we meteen verliefd.” Ook zijn op de bovenverdieping een extra logeerkamer te vinden en een strijkkamer met waanzinnig uitzicht over de stad.

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Dakterras

“Dit terras gaf echt de doorslag. Het is 65 vierkante meter groot. Dit gaan we, naast de stad, het meeste missen”, want geloof het of niet. De twee hebben dit appartement in de verkoop gezet. “We hebben hier met enorm veel plezier gewoond, maar we willen toch liever dichter bij ons werk wonen.”

Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Interesse in deze woning? Lees dan snel meer:

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

Fotoserie: genieten van een zonnig park Sorghvliet in de herfst

Park Sorghvliet is een van de best bewaarde geheimen van Den Haag. In alle rust kun je hier genieten...

Op deze plekken in Den Haag moet je verplicht een mondkapje dragen

Stel je voor dat je in 2019 een jaar in de toekomst kon kijken, dan had je dit toch nooit kunnen bed...

Proost! Bij deze Haagse horeca bestel je borrelplankjes voor thuis

Nu uitgebreid borrelen dat niet onder een warmtelamp op het terras kan, zetten we die bitterbal gewo...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.