Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Vlak achter de duinen komen er splinternieuwe gezinswoningen

Aangeboden door BPD Ontwikkeling BV 14 november 2020

Wakker worden met een zeebriesje op de achtergrond, de glooiende duinen achter je tuin die lonken naar een frisse ochtendwandeling.. Klinkt als vakantie toch? Maar je kunt elke dag in die droom ontwaken, want in het gebied achter Madestein komt een complete nieuwbouwwijk: in de lente van 2021 start de verkoop.

Omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. En het strand? Minder dan een half uur lopen. Dat is hoe wonen in de nieuwe wijk Noorderduin gaat zijn.

Statige uitstraling

Die sfeer komt ook terug in manier waarop de huizen zijn gebouwd. Zoals je wel vaker aan de kust ziet hebben de huizen een statige uitstraling: voornamelijk moderne twee-onder-één-dak en – vrijstaande woningen. En: de parkeerplekken zijn zo ontworpen dat ze het straatbeeld niet domineren en je er in de wijk nauwelijks last van hebt. Fijn! Ook leuk: veel woningen hebben een serre of veranda.

De omgeving

Noorderduin wordt dus omringd door duinen, recreatiegebied Madestein en Monster. De auto is te gast in deze wijk, dus geen zorgen voor je spelende kinderen of vieze uitlaatgassen :).

Als je zin hebt in een wandeling maar de duinen niet in wilt, zijn er genoeg voetpaden die door de vele parkjes gaan. Hond ook weer blij!

Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject of wil je je aanmelden als kandidaat? Neem contact op

adv.