Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonen in een penthouse op een geweldige locatie in Den Haag: deze zijn nog te koop

Aangeboden door VORM 26 augustus 2019

Op één van de meeste gewilde woon- en werklocaties in Den Haag worden nieuwe appartementen en penthouses gerealiseerd. We hebben het over nieuwbouwproject ‘De Stadhouders’ gelegen tussen het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. Naast dat de locatie perfect is, is het uitzicht ook nog eens verbluffend. Gelukkig zijn er nog woningen beschikbaar.

Waarom wil je hier wonen? Wat dacht je van een gigantisch dakterras van 50m2 met fenomenaal uitzicht over de stad? Casco oplevering waardoor jij geheel vrij bent er je eigen thuis van te maken? Tot slot is de woning ook nog eens erg duurzaam waardoor je in aanmerking komt voor een (voordeligere) duurzaamheidshypotheek.

Beeld: uitzicht vanaf 'De Stadhouders'

Penthouses

Op de bovenste twee verdiepingen zijn de penthouses te vinden. Er zijn verschillende type woningen, koopprijs startend vanaf € 1.135.603. Wat krijg je daarvoor terug? Natuurlijk het gigantische dakterras van maar liefst 50 m2 met een fenomenaal uitzicht over stad en strand. Is het slecht weer? Dan geniet je binnen van het uitzicht door de vijf meter hoge glaspui. Benieuwd? Bekijk hier de beschikbare penthouses.

Appartementen

Onze persoonlijke favoriet is woningtype G. Voor € 653. 500 krijg je een appartement van ca. 134 m2 met twee slaapkamers (met ieder een eigen badkamer!) een apart toilet, een bijkeuken en een ruime woonkeuken. Zie je de keuken ook voor je als hart van de woning als je dagdroomt over jouw ideale thuis? Dan is deze woning echt iets voor jou. Klik hier voor meer informatie.
Woningtype G | Beeld: VORM

Voordelige hypotheek

De woningen in ‘De Stadhouders’ worden duurzaam gebouwd. Behalve dat je klaar bent voor de toekomst, levert het je nu al veel op. Je hebt namelijk recht op een duurzaamheidshypotheek  en dat betekent: rentekorting, lagere maandlasten, een hogere leencapaciteit, lage advieskosten en betere hypotheekvoorwaarden. De 10-jaars basisrente voor zo’n hypotheek is op dit moment 1.6 procent. Dat is écht heel laag. Bereken alvast je maandlasten!

Interesse? Kom langs op de bouwplaats

Kun je moeilijk een voorstelling maken van het uitzicht, een glaspui van meer dan 5 meter hoog of de ruimte? Kom dan eens langs op de bouwplaats! Informeer bij de makelaar naar de mogelijkheden.

Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.