Wat gebeurt er precies bij de grote spijkerbroek aan de Laan van Meerdervoort?

Aangeboden door Van den Berg Jeans 5 januari 2019

Je bent vast wel eens langs de mega spijkerbroek aan de Laan van Meerdervoort gefietst. Sinds 1950 is Van den Berg Jeans dé winkel voor groter gebouwde mannen. Wij gingen even langs om te kijken hoe het shoppen hier precies in zijn werk gaat, want dat is best bijzonder hier!

Een lekker middagje ontspannen shoppen zit er niet bij als je een grotere maat hebt. Van den Berg Jeans heeft de winkel zó ingericht dat het prima vertoeven is, vooral als je een maatje meer hebt.

Op je gemak voelen

We stappen binnen en merken gelijk dat het lekker ruim opgezet is. Denk aan ruime paden waar je zelfs met je scootmobiel doorheen kan. Twee dames staan me lachend op te wachten: ”Welkom!” En dat voel ik me zeker. Chantal de Bes (eigenaresse) vertelt dat ze het belangrijk vindt dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in de winkel. Mensen die wat zwaarder zijn of een beperking hebben vinden shoppen niet de meest ontspannen bezigheid. ”Wij willen daar de uitzondering op zijn.”

Eigenaresse Chantal de Bes in haar winkel van den Berg Jeans. Beeld: Indebuurt

Grotere paskamers met airco

Maar goed, wat maakt het shoppen hier anders dan anders? Ten eerste zijn de paskamers héél ruim, een soort minikamertjes zijn het, en je hebt nog airco ook! De dames kun je zien als jouw personal shopper die alle tijd voor je nemen. Ze geven stijladvies zodat je de juiste broek met het juiste shirt draagt en zetten zelfs een lekker kopje koffie of thee voor je. Je voelt je bijna een prins als je komt shoppen hier!

Beeld: Indebuurt
Beeld: Indebuurt Den Haag
Beeld: Indebuurt Den Haag
Beeld: Indebuurt Den Haag

Hippe, comfortabele kleding

Kunnen grotere maten niet hip zijn? Natuurlijk wel! Bij van den Berg Jeans verkopen ze van alles: van de klassieke ruit, tot een Hawaiiprint of stoere trui. ”We zorgen ervoor dat we voor iedereen wat wils hebben. Elke seizoen gaan we mee met de trends net zoals je die in de binnenstad van Den Haag ziet eigenlijk. Alleen houden wij rekening met modellen en shirts die geschikt zijn voor groter gebouwde mannen.”

Benieuwd naar de winkel? Loop dan eens naar binnen! De koffie staat voor je klaar.

Van den Berg Jeans kledingwinkels

Nu open12:00 - 17:30

Laan van Meerdervoort 484-486, Den Haag

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.