Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te koop: ruime hoekwoning vlakbij strand, duin en bos

Aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars 12 februari 2020

Op zoek naar een ruim herenhuis vlakbij het strand? Met als mooie extra’s een tuin aan drie zijden en een eigen, losstaande garage? Dan moet je zeker deze woning uit het aanbod van Tettero & Wetters Makelaars eens bekijken.

Het huis met adres Phloxplein 7 is goed onderhouden en heeft een paar gave eigenschappen. Een klassieke schuifdeur tussen de eet- en woonkamer bijvoorbeeld. Ook de losstaande garage is erg fijn. De achtertuin is bovendien gelegen op het zuidwesten, dus lekker zonnig. Laat het voorjaar maar komen!

Dichtbij de natuur

Voor liefhebbers van strand, duinen en bos is dit een perfecte locatie om te wonen. Met een kwartiertje lopen sta je op het strand. Nóg dichterbij vind je Park Meer en Bos en de Bosjes van Pex. Ook fijn is de halte van Randstadrail (lijn 3) vlakbij. Daarmee zit je zo in het centrum! Of stap lekker op de fiets natuurlijk. Ook zijn er vlakbij verschillende winkels, The International School en sportverenigingen.

Wil je de woning eens in het echt bekijken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met makelaar Tettero & Wetters via 070-3560799 of [email protected] Of kijk op Funda.

Beeld: Tettero & Wetters Makelaars
Beeld: Tettero & Wetters Makelaars
Beeld: Tettero & Wetters Makelaars
Beeld: Tettero & Wetters Makelaars
Beeld: Tettero & Wetters Makelaars
Beeld: Tettero & Wetters Makelaars


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars. Meer over Tettero & Wetters NVM Makelaars ontdekken?

Tettero & Wetters NVM Makelaars

makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Zeestraat 40, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.