Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te koop: ruim herenhuis met zonnige achtertuin aan de Weimarstraat

Aangeboden door Rottgering NVM Makelaars 19 februari 2020

Op zoek naar een ruim herenhuis, dichtbij het strand én het centrum van Den Haag? Met als mooie extra’s een zonnige achtertuin en een karakteristieke erker aan de voorzijde? Dan moet je zeker deze woning uit het aanbod van Röttgering Makelaars eens bekijken.

Het huis met adres Weimarstraat 408 is goed onderhouden en heeft een paar gave eigenschappen. Allereerst is het huis heerlijk ruim. Check bijvoorbeeld de riante woonkamer (met geornamenteerd plafond!), van waar je zo de grote achtertuin in loopt. Die is bovendien gelegen op het zuiden en is dus lekker zonnig. Laat het voorjaar maar komen! Ook tof: de sfeervolle erker aan de voorzijde, met vrije uitkijk op de Hendrik van Deventerstraat.

Perfecte ligging

Voor liefhebbers van strand, duinen en bos is dit een perfecte locatie om in Den Haag te wonen. Binnen tien minuten fietsen ben je bijvoorbeeld in het Westduinpark of Park Meer en Bos. Ook fijn is de halte van de Randstadrail vlakbij. Daarmee zit je zo in het centrum of bijvoorbeeld in Kijkduin. Of stap lekker op de fiets natuurlijk.

Wil je de woning eens in het echt bekijken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Röttgering Makelaars via 070-3245566 of [email protected]. Of bekijk het actuele woningaanbod op de website van Röttgering Makelaars.

Beeld: Röttgering Makelaars

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rottgering NVM Makelaars. Meer over Rottgering NVM Makelaars ontdekken?

Rottgering NVM Makelaars makelaars

Gesloten08:30 - 17:30

Breitnerlaan 285, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.