Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Te koop: dit paleisje in het Regentessekwartier is gerenoveerd én heeft een achtertuin

Aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars 11 januari 2021

Het Regentessekwartier is een populaire plek om te wonen in Den Haag, met steeds meer leuke hotspots. Deze superluxe gerenoveerde parterrewoning met twee slaapkamers staat sinds vorige maand te koop. En check die zonnige achtertuin!

De woning is gelegen aan de Buijs Ballotstraat 26. Dit is op loopafstand van de Reinkenstraat en de Fahrenheitstraat, om de hoek van de Laan van Meerdervoort. Heb je de tuin wel even gezien? Dan wandel je dus binnen een handomdraai naar de gezelligheid.

Niks meer aan doen

Het fijne van deze woning is dat je er werkelijk niks meer aan hoeft te doen. De gehele woning is luxe gerenoveerd en de open keuken heeft werkelijk alles wat je als keukenprins of prinses wilt hebben. Ook de badkamer is een plaatje.

Ben je benieuwd? Bekijk eens de foto’s hieronder.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wil je de woning eens in het echt bekijken? Of wil je wat meer informatie over de woning? Neem dan gerust contact op met de makelaar Tettero en Wetters via +31 (0)70 356 07 99 of [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars. Meer over Tettero & Wetters NVM Makelaars ontdekken?

Tettero & Wetters NVM Makelaars

Gesloten09:00 - 17:00

Zeestraat 40, Den Haag

Lees meer:

Dit is waarom makelaars Ben en Diederik na ruim dertig jaar nog steeds succes hebben

Al meer dan 30 jaar een begrip in Den Haag: en nog steeds groeit NVM makelaarskantoor Tettero & Wett...

adv.