Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je een huis in Den Haag? Deze woningen worden nu gebouwd en zijn beschikbaar

Aangeboden door Wonen in Energiekwartier 28 juli 2020

Ken je het Energiekwartier? Dat is een wijk op een paar minuten loopafstand van hartje Den Haag, die zich ontpopt tot één van de meest gewilde woonwijken van de stad. Een plek van contrasten: stoere industriële panden, maar er worden ook héél veel nieuwbouwwoningen (in alle prijsklassen) gebouwd. Tip: er zijn nog enkele gave Verandawoningen te koop, waarvan de bouw al is gestart.

Een plek om lekker te wonen, in de luwte van de stad met wel alle voorzieningen binnen handbereik. Waar vind je dat nog in Den Haag?

Alles om de hoek

Nou, in Energiekwartier dus. Denk aan de restaurants, koffiebarretjes en winkels van de Zeeheldenbuurt. Maar ook de culturele hotspots en sportclubs, het Park de Verademing en de Paleistuinen op loopafstand. Handig: de basisscholen en kinderdagverblijven zitten om de hoek. Wil je naar het strand? Binnen een kwartiertje fietsen ben je er. Hoe fijn is dat?

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Wonen in Energiekwartier

Steeds gezelliger

Het gebied rondom De Electriciteitsfabriek wordt steeds gezelliger. Het aantal bewoners groeit, en onlangs startte de laatste nieuwbouwfase in de wijk: De Regent. Prachtige eengezinswoningen, appartementen en herenhuizen in Haagse architectuurstijl vlakbij het water en de Noord-West Buitensingel. Goed nieuws: er zijn nog enkele Verandawoningen beschikbaar.

De Verandawoningen

Dat de Verandawoningen in de breedte zijn gebouwd, maakt ze anders dan anders. Wonen doe je op de eerste etage (waardoor je een beter uitzicht hebt) en de woonkeuken is op de begane grond. Ook kun je op de begane grond een kantoor aan huis creëren, wel zo handig in deze tijd 🙂 Wil je er een extra slaapkamer van maken? Kan ook.

De veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Wanneer de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet jij op je veranda van je koffie en krant, terwijl je een oogje in het zeil houdt op wat beneden gebeurt. En heb je zelf zin in wat reuring? Dan hoef je de deur maar uit te lopen om buren te ontmoeten.

Droomhuis voor gezinnen

Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het trouwens een droomhuis voor gezinnen. Met de keuken aan de buitenruimte, heb je een directe verbinding van de keuken met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen!

Meer weten over Energiekwartier?

Er zijn nog enkele Verandawoningen beschikbaar. Prijzen starten bij € 495.005,- v.o.n. voor een 3-laags woning en € 565.030,- v.o.n. voor een 4-laags woning (inclusief verplicht af te nemen parkeerplaats van € 27.500,-).

Zie jij het wel zitten om hier te wonen? Via deze link of de oranje button hieronder vind je meer informatie over Wonen in Energiekwartier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wonen in Energiekwartier. Meer over Wonen in Energiekwartier ontdekken?

Wonen in Energiekwartier

adv.