Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningzoekers opgelet: er komen 60 luxe nieuwbouwwoningen op Scheveningen

Aangeboden door Wonen op De Zuid Scheveningen 19 mei 2019

Voor velen is het een droom: vanuit je woning wandelen door de duinen naar het strand, om te genieten van de zon die in zee zakt. Of in de haven de boten zien aan- en afmeren aan de kade. Na het werk flaneren op de boulevard, genieten op een terrasje of een hapje eten in een van de vele restaurants. Koop je een appartement in Zuidhaven dan behoort dit allemaal tot de mogelijkheden! De bouw start augustus 2019.

Zuidhaven is centraal gelegen aan de kust van Den Haag-Scheveningen. Op deze droomlocatie worden binnenkort 58 comfortabele appartementen en twee exclusieve penthouses gebouwd. Één van hen kan van jou zijn. Lees snel verder.

ZuidHaven nieuwbouw

Wat krijg je?

Of je nou een goede school voor de kinderen zoekt of een gezellige winkelstraat om in te winkelen: alles vind je op steenworp afstand van de Zuidhaven. Er worden verschillende woningtypen gebouwd en worden opgeleverd vanaf 90 m2. Alle woningen worden gasloos opgeleverd en overal uitgerust met vloerverwarming.

Zuidhaven is duurzaam en toekomstbestendig!

Dit is energiezuinig en niet alleen gebruiksvriendelijker. Maar ook veel mooier dan traditionele radiatoren. Daarnaast worden de woningen volledig voorzien van hoogwaardig isolerend glas om het verlies van warmte in de winter zo veel mogelijk te beperken. Hiermee is Zuidhaven duurzaam en toekomstbestendig!

Centraal gelegen

Je zit zo in het centrum van de stad of op de uitvalswegen richting Rotterdam-The Hague Airport, Schiphol en de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ook met het openbaar vervoer is Zuidhaven goed bereikbaar. Onder Zuidhaven wordt een grote parkeergarage gerealiseerd. Voor de bewoners is hier een parkeerplaats gereserveerd.

Wonen op Scheveningen. Beeld: Zuidhaven

Infoloods

De bouw van Zuidhaven gaat 19 augustus 2019 van start. Koopsommen vanaf € 495.000,- v.o.n. Benieuwd? Kom eens naar de Infoloods De Zuid, Hellingweg 118 in Scheveningen (iedere donderdag en vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur geopend en zonder afspraak te bezoeken). Of kijk voor het actuele aanbod op de website. Je kunt ook altijd even bellen naar Frisia Makelaars 070 – 342 01 01 of Nelisse Makelaarsgroep 070 – 350 14 00

De Zuid is een ontwikkeling van De Zuid C.V. (MRP Development en VORM  Ontwikkeling)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wonen op De Zuid Scheveningen. Meer over Wonen op De Zuid Scheveningen ontdekken?

Wonen op De Zuid Scheveningen

adv.