Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw alert: er worden nieuwe woningen gebouwd dichtbij het strand

Aangeboden door VORM 21 oktober 2019

Het vinden van een prachtige woning in de stad, dichtbij de natuur en het strand, klinkt bijna onmogelijk. Of toch niet? Na het grote succes van nieuwbouwproject SANDT Fase 1 is nu SANDT Fase 2 aan de beurt. Dat betekent dat er weer 23 bijzondere energieneutrale nieuwbouwwoningen beschikbaar komen. De pre-sale start woensdag 6 november. 

De woningen worden gebouwd achter de duinen, in de stijlvolle wijk Vroondaal. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in onze hofstad. Lees door voor meer informatie en beschikbare woningen.

Woningtypes

In Fase 2 zijn er maar liefst 23 woningen in 6 woningtypes beschikbaar, variërend van 10 ruime twee-onder-één-kapwoningen tot 8 ruime herenhuizen en 5 vrijstaande villa’s. Met 3 nieuwe woningtypes tegenover het aanbod in Fase 1, heb je nu nog meer keuze! Alle woningen worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt er zelfs voor kiezen om de woning klusvrij op te laten leveren, zodat je volledig wordt ontzorgd. Wil je alvast spieken naar de woningtypes? Klik hier. 

SANDT2 | Beeld: VORM
SANDT2 | Beeld: VORM
SANDT2 | Beeld: VORM
SANDT2 | Beeld: VORM

Stijlvol & duurzaam wonen

Stuk voor stuk hebben de woningen hun eigen karakter. Een stijlvolle veranda, gevels met bijzondere detaillering en diversiteit in metselwerk; er is altijd wel een woning die bij je past. Daarnaast worden de ruime woningen in SANDT duurzaam gebouwd, waar je niet alleen nu maar zeker ook in de toekomst de vruchten van plukt. De woningen zijn volledig gasloos en zeer goed geïsoleerd. Daarnaast hebben de woningen een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0, nog veel energiezuiniger dan inmiddels wettelijk vereist.

Voordelige maandlasten

Ook goed om te weten: alle woningen in Sandt zijn energieneutraal. Behalve dat je klaar bent voor de toekomst, levert het je nu al veel op. Je hebt straks een lagere energierekening en kunt nu meer lenen tegen een lagere rente. Hoe dat komt? Doordat de huizen energieneutraal zijn, kom je in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. De 10-jaars basisrente voor zo’n hypotheek is op dit moment 1.20 % procent. Dat is écht heel laag.

Pre-sale event

Zie jij jezelf al wonen in SANDT Vroondaal 2? Dan heb je geluk, want je bent ruim op tijd voor het pre-sale event op 6 november in restaurant Madestein, Madepolderweg 100 te Den Haag. Klik op de oranje button voor meer informatie over het pre-sale event of bekijk de website van SANDT2 voor meer informatie over het project!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.