Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwbouwwoningen komen er op de Binckhorst

Door Lizette Bremer 20 mei 2020

Er worden gretig woningen gebouwd in de Binckhorst: en de inschrijvingen stromen binnen. Het wordt de nieuwe hotspot om te wonen in Den Haag, tijd dus om de belangrijkste nieuwbouwprojecten op een rijtje te zetten.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Niet alleen bedrijven zijn hot in de Binckhorst (we noemen een Mama Kelly, de Caballero Fabriek en de Kompaan Brouwerij) ook nieuwbouwwoningen gaan als warme broodjes over de toonbank.

Niet zo gek: want ook de locatie is ideaal want dichtbij het Haagse centrum en vlakbij Oud Rijswijk en Voorburg. Kom maar door met die huisjes!

Binck Blocks

Beeld: VORM & LEV

In de hoogte bouwen is de toekomst, is ook wel nodig aangezien Den Haag zo langzamerhand uit z’n voegen barst en de bevolking blijft groeien. Binck Blocks biedt naast een mooi uitzicht 289 woningen (appartementen van 50 m2 tot 140 m2) en een chill ecologisch dakpark.

Beeld: Binck City Park

In Binck City Park worden maar liefst 1100 appartementen van 24 m2 (studentenappartementen) tot 180 m2 (penthouses op 140 m hoogte) verkocht. Ideaal voor zowel starters als mensen die iets meer luxe willen. De bouw begint in de tweede helft van 2020 maar we kunnen alvast verklappen dat er lekker veel groen omheen komt en dat je gebruik kunt maken van een groot park.

Binck Park

Beeld: Binck Park

In Binck Park komen tien woningen: ‘city lofts’ van ongeveer 55m2, en er komt een ecologisch park op het dak. En net als bij de andere nieuwbouwwoningen kun je een abonnement krijgen voor de naastgelegen parkeergarage en zijn er deelauto’s, deelfietsen én deelscooters. De architecten ontvingen een prijs voor het ontwerp van hun parkeergarage dus dat zegt wel wat.

One Milky Way

Beeld: One Milky Way

Dit nieuwbouwproject met een coole naam bestaat uit een toren van 70 meter aan de Saturnusstraat. Er komen 270 woningen in en de bouw start in de tweede helft van 2020. En ook hier heb je een gemeenschappelijk dak met een meesterlijk uitzicht over Den Haag.

Binck Plaats

Beeld: Binckplaats

Op Funda zagen we dat er vanavond (18 mei 2020) om 19:30 een webinar is over dit nieuwbouwproject. Makelaars vertellen je tot in detail over deze nieuwbouwwoningen die op dit moment al gebouwd worden. Dit wooneiland valt in het hogere segment met 46 ruime herenhuizen met eigen overdekte parkeergarage (en daarboven een daktuin!).

Lees meer:

Zoveel nieuwbouwhuizen worden op dit moment gebouwd in Den Haag

Of de huizenmarkt al instort in Den Haag? Daar is nog niks over te zeggen, maar wat we wel zien is d...

Deze nieuwbouwhuizen vlakbij Den Haag gaan bijna in de verkoop

Steeds meer Hagenaars ontdekken nieuwbouw woonwijk Landrijk in Pijnacker. De sfeervolle woonwijk, op...

Wonen in een sociale huurwoning in coronatijd: zo gaat dat bij Rijswijk Wonen

Het is echt geen pretje om tijdens deze coronacrisis klein te wonen en op elkaars lip te zitten. Dat...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.