Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nét te koop: ruim appartement met topuitzicht in het Benoordenhout

Aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars 24 november 2020

Hopeloos verliefd, dat is de redactie van indebuurt op dit appartement in het Benoordenhout. Een lekker grote woning van ruim 140 m2 en ideaal gelegen. En je hoeft er niks meer aan te doen: alles is nieuw in dit monumentale appartementencomplex.

De woning is gelegen aan de Van Alkemadelaan 2F. Dit is op enkele minuutjes fietsen van het Haage centrum en het Haagse Bos, en je zit vlakbij de uitvalswegen naar Wassenaar (de N44 en A4/A12). En niet te vergeten: om de hoek zitten de gezellige winkels van het Hoytemaplein!

Uitzicht tot Scheveningen

Het fijne van deze woning is dat je er werkelijk niks meer aan hoeft te doen. Het appartement met twee slaapkamers is luxe gerenoveerd, maar het gebouw heeft het karakter van historische architectuur behouden.

En… de open keuken heeft alles wat je als keukenprins of prinses wilt hebben. De woonkamer van 62 vierkante meter heeft een houten visgraat parketvloer (en de slaapkamers ook trouwens). Als kers op de taart een heerlijk terras op het zuidwesten, met een supermooi uitzicht op de groene omgeving. Je kan Scheveningen zelfs zien! Ben je benieuwd? Bekijk eens de foto’s hieronder.

Foto: Tettero & Wetters
Foto: Tettero & Wetters

Foto’s: Tettero & Wetters Makelaars

Wil je de woning eens in het echt bekijken? Of wil je wat meer informatie over de woning? Neem dan gerust contact op met de makelaar Tettero en Wetters via +31 (0)70 356 07 99 of [email protected]!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars. Meer over Tettero & Wetters NVM Makelaars ontdekken?

Tettero & Wetters NVM Makelaars

Geopend09:00 - 17:00

Zeestraat 40, Den Haag

adv.