Net op de markt: 5 x koopwoningen onder €250.000,-

Door Allan Vos 10 februari 2019

Het is eindelijk wat minder gestrest op de Haagse huizenmarkt. De koophuizen die aangeboden worden verkopen gelukkig niet meer voordat ze online worden gezet en ook de prijzen zijn wat stabieler. Tijd voor een lijstje met nieuwe aanvoer van leuke ruime koophuizen tot tweeënhalve ton.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Rhenenstraat 60

Maar liefst 4 slaapkamers, een balkon én een dakterras. Dat klinkt prima toch voor een koophuis!? Klein is het trouwens ook niet met 93 vierkante meter woonplezier.

Oudemansstraat 280

Jeetje wat een hoop ruimte voor dat geld! Vijf kamers en verschillende bergruimtes én een tuin! Deze parterrewoning heeft flink wat mogelijkheden.

Gevers Deynootweg 1018

Dit 3-kamer hoekappartement heeft een prachtig uitzicht over Scheveningen en het strand ligt letterlijk achter je huis. Ideaal koopappartement als je centraal wilt wonen én vlakbij de zee en de boulevard wilt zijn.

Mient 109

Deze koopwoning bevindt zich in een van de leukste wijken van Den Haag. Met maar liefst 82 vierkante meter en vier kamers heb je alle ruimte en mogelijkheden hier je eigen stekkie van te maken. Bovendien ziet het er nu mooi afgewerkt uit.

Heiloostraat 229

Je moet er even wat meubeltjes bij denken, maar dan kan deze lichte koopwoning echt een plaatje worden. Vlakbij leuke winkels én met een waanzinnig uitzicht zit je hier prima.

Meer over koopwoningen

Zit je droomhuis er niet bij deze week? Hou vooral onze website in de gaten voor alles over wonen, huurwoningen, koophuizen en alles er tussenin.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.