Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze tips scoor je eindelijk jouw droomhuis in 2019

Aangeboden door Van den Akker NVM Makelaars 27 november 2018

Het is het einde van de maand november, met een half been staan we alweer in december. Heb je alles al op orde voor de komende feestdagen? Wellicht is het dan een idee om de plannen voor volgend jaar al op orde te brengen! Met deze tips is de kans groot dat je in 2019 wèl dat droomhuis scoort.

1. Ga op onderzoek uit

Kijk welke buurten aanspreken; wat is voor jou belangrijk, zijn er scholen, sportclubs, restaurants in de buurt. Hoever is het naar het werk. Rijdt ook eens op verschillende tijden door de buurten heen. Zo krijg je een indruk van de mensen die hier wonen.

2. Bedenk hoeveel ruimte je nodig hebt

Wat is belangrijk aan ruimte in je nieuwe huis; kijk als je op Funda kijkt door de inrichting heen. Kijk naar de plattegronden en knip bijvoorbeeld je meubels uit een tijdschrift  en richt zo het huis in. Op deze manier weet je meteen of het huis je dat biedt wat voor jou aan ruimte belangrijk is.

3. Neem contact op met de hypotheekadviseur

Heb je de financiën op orde? Kijken naar huizen, Funda afstruinen naar dat laatste pareltje is leuk en kan mooie dromen oproepen. Maar kun je dit ook echt betalen? Neem contact op met een hypotheek adviseur en weet wat je kan uitgeven. Op deze manier ga je de teleurstelling uit de weg.

4. Schakel een aankoopmakelaar in

Er zijn verschillende manieren om je woning te kopen. De snelste manier is om een aankoopmakelaar in te schakelen. De huizenmarkt is op dit moment nog steeds oververhit. Een aankoopmakelaar kijkt ook naar zaken waar jij misschien niets achter zoekt. De scheuren in de muur, de stukken die worden verstrekt door de verkopende partij en het allerbelangrijkste de afspraak maken en de bieding rond krijgen.

Lees ook:

Makelaars Bert en Gaby: ‘We worden in deze tijd gedwongen wat creatiever te zijn’

Sinds 1981 is Van den Akker NVM Makelaars gevestigd in de Reinkenstraat. Begonnen met Ans en Aad van...

Verhuizen naar of binnen Den Haag? Dit zijn de tips per Haagse buurt

Lastig hé, verhuizen? Of je nou naar Den Haag gaat verhuizen of al in Den Haag woont. Je hebt eigenl...

Meer over Van den Akker NVM Makelaars ontdekken?

Van den Akker NVM Makelaars makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Reinkenstraat 72, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.