Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mariska kocht dit paleisje in het Statenkwartier: ‘Zonder mijn makelaar was dat nooit gelukt’

Aangeboden door Nelisse Makelaarsgroep 24 oktober 2020

Je droomhuis kopen en tegelijkertijd je oude stulpje binnen korte tijd verkopen: het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde Mariska Hendriksen-Tukker en haar gezin: volgens hen is dat geheel te danken aan de bekende Haagse NVM-makelaar Nelisse. “Ze zijn transparant, eerlijk en prettig in de omgang.”

Mariska wist precies wat ze wilde en heeft dat ook gekregen. Een huis middenin het Statenkwartier, aan de Van Weede van Dijkveldstraat 36 om precies te zijn. Het scheelt natuurlijk dat Nelisse enorm succesvol is in die wijk, maar dat het zo vlot zou gaan had Mariska niet gedacht.

“Monique Muller van Nelisse Makelaarsgroep is vanaf het begin af aan open en eerlijk tegen ons geweest, wat het proces heel prettig maakte. Ze is niet bang om haar mening te geven, maar luistert ook goed.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Nelisse Makelaarsgroep
Foto: Mariska Hendriksen-Tukker
Foto: Mariska Hendriksen-Tukker
Foto: Mariska Hendriksen-Tukker
Foto: Nelisse Makelaarsgroep

Geen dag spijt gehad

Dat Nelisse Makelaarsgroep hun oude huis wist te verkopen, is een grote bonus. Mariska heeft dus geen dag spijt gehad dat ze de NVM-makelaar zelf benaderde om haar te helpen.

“Twee jaar geleden waren we op zoek naar een huis, maar uiteindelijk bleek het onze tijd niet om te verhuizen. Ik had toen een bezichtiging met Monique en ben dat nooit vergeten. Ze was prettig in de omgang en Nelisse staat bekend om hun duidelijkheid en professionaliteit. Toen ik recent op zoek was naar een makelaar twijfelde ik geen moment en belde ze meteen op”, vertelt Mariska.

Altijd bereikbaar

Want die duidelijkheid miste Mariska bij andere makelaars. “Ik heb gemerkt dat sommige makelaars niet transparant zijn in hun werkwijze, zodat je onverwachts voor kosten komt te staan. Of je moet meteen een contract tekenen, waarin je vastlegt dat je via hen je huis moet kopen. Dat vind ik niet fijn, bij Nelisse zit je nergens meteen aan vast. Terwijl ze net zo hard voor je werken.”

Mariska vindt het niet erg om te betalen, als ze maar weet waarvóór. Toen Monique van Nelisse Makelaarsgroep aan de slag ging om een droomhuis te vinden in het Statenkwartier, hield ze Mariska continue op de hoogte. “Ik kon haar altijd bereiken voor vragen, zelfs in het weekend. Niet dat ik Monique helemaal plat appte hoor”, lacht Mariska.

Geluk

Mariska is er heilig van overtuigd dat ze nu géén nieuw huis had gehad zonder Nelisse. “We hebben wel op eigen houtje gekeken naar wat huizen. “Als we een huis vonden naar onze smaak was het de volgende dag al te laat om te bieden. Vijf anderen zijn je al voor. Wat dat betreft hebben we enorm veel geluk gehad.”

Wil jij ook een huis (ver)kopen in Den Haag? Neem contact op met Nelisse Makelaarsgroep, zij helpen je graag verder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nelisse Makelaarsgroep. Meer over Nelisse Makelaarsgroep ontdekken?

Nelisse Makelaarsgroep

Gesloten09:00 - 17:30

Statenlaan 128, Den Haag

Lees meer:

Nicole is directeur van Nelisse Makelaarsgroep ‘Ik vind mijn werk geweldig’

Van vakantiebaan naar directeur, dat is het verhaal van Nicole Vrolijk. Ze kreeg  gaandeweg steeds m...

adv.