Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Makelaar John: ‘Ik vind de persoon belangrijker dan het onroerend goed’

Aangeboden door Welkom Wonen Makelaars 11 juli 2019

Je gaat je huis verkopen? Spannend! Of misschien zoek je jouw droomhuis? Ook tof. Wat je ook gaat doen, de kans is groot dat je een makelaar nodig hebt. Hoe fijn is het dan als je een makelaar treft die niet alleen jouw woning verkoopt of aankoopt, maar nét dat stapje verder gaat? Wij spraken met makelaar John van Leeuwen en geloof ons: die fikst het wel!

John van Leeuwen is geen nieuw gezicht in de makelaardij. Al 20 jaar ver-, en aankoopt hij huizen in de Haagse regio. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij verschillende Haagse makelaarskantoren was het nu tijd voor een nieuwe stap. John werkt sinds januari voor zichzelf en gaat het helemaal anders doen. ”Ik ben er voor de persoon, niet alleen voor het onroerend goed.”

Op je gemak voelen bij de makelaar

Wat ons opvalt, is dat je je bij John gelijk op je gemak voelt. Het interview doen we bij hem thuis, en na een lekker bakkie gaan we van start. ”Ik ben sinds begin dit jaar begonnen met Welkom Wonen Makelaars. De naam zegt eigenlijk alles over hoe ik werk. Iedereen is welkom bij mijn kantoor. Een samenwerking met mij kan ik het beste omschrijven als toegankelijk, transparant en betrokken. Je weet wat je aan me hebt en dat merk je meteen.”

Kennis over Den Haag

Na 20 jaar ervaring in Den Haag kun je bijna zeggen dat je een expert bent wat betreft de Haagse regio? ”Als mensen bij mij komen gaan we eerst zitten voor een goed gesprek. Vervolgens ontvangen zij een op maat gemaakt plan. Zijn je wensen dit, en dit, en dit? Dan moet je daar zoeken. Ik weet wat er te vinden is in Den Haag en hoe ik het moet krijgen.”

John gaat verder: ”Laatst had ik de perfecte woning voor een mevrouw gevonden. Maar toen zij een bod wilde uitbrengen waren er opeens een stuk meer bieders dan verwacht. Ik heb toen de hele avond aan de telefoon gehangen voor haar, net zolang tot haar bod geaccepteerd werd door de verkoper.”

Geen omkijken meer naar

Toch wel het allerfijnste aan deze makelaar is dat je simpelweg gewoon geen zorgen meer hebt. Heb je geen tijd om de bezichtigingen te doen? Geen zorgen: John regelt het. Vind je het spannend een huis aan te kopen? John gaat gewoon met je mee. Met andere woorden: het draait om jou. ”Het gaat mij er om dat de persoon zich goed voelt. Hoe voel je je bij een woning? En wat kan ik doen om je te helpen?”

Benieuwd naar John? Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button. Waar wil jij wonen?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Welkom Wonen Makelaars. Meer over Welkom Wonen Makelaars ontdekken?

Welkom Wonen Makelaars makelaars

Hyacinthweg 68, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.