Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huis kopen: dit is waarom je een aankoopmakelaar moet inschakelen

Aangeboden door Hans Scheenstra Makelaardij 21 januari 2020

Ben je op zoek naar een (ander) huis? Je hebt vast gemerkt dat het niet makkelijk is. Het aanbod is laag en de prijzen schieten door het dak. Hoe weet je of je een goede deal hebt? Laat je in je aankoop adviseren door Hans Scheenstra Makelaardij, één van de best beoordeelde makelaars van regio Haaglanden.

Even met de deur in huis: ‘Woningmarkt zit nog steeds muurvast, huizenprijs loopt verder op’, kopte het AD begin deze maand. In het artikel laat makelaarsvereniging NVM weten dat alleen al in de laatste maanden van 2019 de huizenprijs met maar liefst acht procent gestegen is. Alle reden dus om een aankoopmakelaar in te schakelen als je een huis zoekt.

Je vindt Hans Scheenstra Makelaardij aan de Fahrenheitstraat. (Beeld: Hans Scheenstra Makelaardij)

Zij aan zij

Hans Scheenstra Makelaardij wordt gerund door Hans en Petra Scheenstra. Zij zitten samen al meer dan 55 jaar in het makelaarsvak en kennen de huizenmarkt in Den Haag en omstreken op hun duimpje. “In Den Haag is er enorm veel vraag naar een koopwoning, maar helaas weinig aanbod”, vertelt. Petra. “Het is daardoor niet eenvoudig om zelf een woning te vinden. Wij onderscheiden ons met onze actieve aanpak. We hebben een uitgebreid netwerk en helpen je de beste deals te spotten.”

Het meest hectische moet dan nog komen: het bezichtigen van de woning. Petra schetst hoe dat er tegenwoordig aan toe gaat: “Je loopt met veel andere kopers door de woning en je voelt je opgejaagd. Je denkt: had ik maar iemand meegenomen die voor mij opkomt. Bovendien moet je, voordat je een bod kunt doen, ook nog een hoop stukken lezen. Als aankoopmakelaar hebben wij een objectieve en professionele kijk op de woning. Wij weten de woning op de juiste waarde te schatten en de juiste prijs te bepalen. Dat bespaart veel geld.”

Het regent tienen

Met maar liefst een 9,8 werd Hans Scheenstra Makelaardij begin 2019 verkozen tot best beoordeelde makelaar van regio Haaglanden. Dit jaar werd de prijs van Funda niet uitgereikt. Zou de verkiezing er weer zijn, dan hadden ze die ongetwijfeld weer gewonnen. Kijk maar eens naar hun reviews en je ziet dat ze van klanten nog steeds een 9,8 krijgen.

Hans Scheenstra Makelaardij - Piaggo
De Scheenstra-piaggo was begin deze maand ook bij Den Haag Centraal te vinden. (Beeld: Hans Scheenstra Makelaardij)

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hans Scheenstra Makelaardij. Meer over Hans Scheenstra Makelaardij ontdekken?

Hans Scheenstra Makelaardij makelaars

Gesloten11:00 - 14:00

Fahrenheitstraat 695, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.