Hiep hiep hoera! Elzenaar NVM Makelaars bestaat 90 jaar!

Aangeboden door Elzenaar NVM Makelaars 20 maart 2019

Whoop whoop! Ze hebben wat te vieren bij Elzenaar NVM Makelaars en niet zomáár iets. Het Haagse makelaarskantoor bestaat namelijk al 90 jaar! Tijd voor een feestje en wij waren erbij.

Elzenaar NVM Makelaars heeft drie vestigingen in Den Haag. Wij spreken af bij de vestiging aan de Driebergenstraat en worden met open armen ontvangen door Michiel Spiker, algemeen directeur van Elzenaar NVM Makelaars.

De broers Elzenaar

De wat oudere lezers kennen het misschien nog: Elzenaar & Co. De naam wordt nog steeds geroepen volgens Michiel. ”We horen het nog steeds, terwijl Co. allang niet meer in de bedrijfsnaam zit. Daaruit blijkt wel dat Elzenaar & Co. nog steeds een begrip is in Den Haag en niet uit de gedachten van mensen te krijgen is.”

Doorgroeien

Het kantoor begon als kantoor voor de verhuur maar ging zich al snel toeleggen op de verkoop van woningen, hypotheekadvisering en woningbeheer. ”Ook toen de bankencrisis toesloeg in 2008 bleven we totaal tegen de marktontwikkeling in doorgroeien. Dat komt doordat we altijd goed inschatten hoe we met het woningaanbod om moeten gaan. We hebben veel woningzoekers en met name starters geholpen aan een leuk huis tegen aantrekkelijke maandlasten”, vertelt Michiel.

Nummer 1

Het moge duidelijk zijn: de afgelopen jaren zijn goed geweest voor het Haagse makelaarskantoor. ”Nu, met drie vestigingen en ongeveer elke dag een woningverkoop zijn wij al enige jaren de nummer 1 in de Haagse regio in de verkoop van bestaande bouw. Klanten vinden het prettig dat wij het volledige traject kunnen begeleiden van woning verkopen, woning zoeken en de hypotheekafhandeling. En door de drie kleinschalige vestigingen kunnen we alle klanten persoonlijke benadering geven.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Elzenaar NVM Makelaars. Meer over Elzenaar NVM Makelaars ontdekken?

Elzenaar NVM Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Driebergenstraat 37, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.