Dit makelaarskantoor wordt al 3 jaar op rij met een ruime 9,5 beoordeeld op Funda!

Aangeboden door Bliek Makelaars 21 januari 2019

Bliek Makelaars scoort zowel met de aankoop als de verkoop van woningen bijzonder hoog (verkoop: 9.6 en aankoop 9.8). Wij waren benieuwd waarom deze makelaar zo geliefd is en hebben de reviews onder de loep genomen.

Bliek Makelaars is in 1970 opgericht door H.M. Bliek en wordt nog steeds gerund door de familie. Een persoonlijke benadering en deskundig advies is de rode draad voor het succes volgens Ed & Yvo Bliek.

Verkoop reviews

De verkoop reviews gaan door het dak! Niet voor niks dat Bliek een gemiddeld verkoopcijfer krijgt van 9.6. Deze zaken vielen in het bijzonder op:

Goede service en begeleiding

Het makelaarskantoor scoort fantastisch op alle vlakken. Vooral de goede service en begeleiding worden door de inmiddels 103 beoordelaars als bijzonder goed beoordeeld. Zo schrijft mevrouw Driezen:

”Jennifer hield me bijna dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen, de bezichtigingen en het verstrijken van deadlines. Mocht je op zoek zijn naar een makelaar die je van A tot Z begeleidt in de verkoop (of aankoop) van je huis dan kan ik je zeker Bliek aanbevelen.

Van het eerste gesprek tot het tekenen bij de notaris, ze hebben mij door de hele verkoop heen geholpen en geadviseerd en zonder hun medewerking had ik mijn huis niet zo snel en vooral ook voor een goede prijs verkocht.”

Prijs/kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is natuurlijk super belangrijk! Gelukkig zit dit helemaal goed bij Bliek Makelaars. Ook voor huizen die niet makkelijk te verkopen zijn hebben zij de benodigde kennis in huis. Zo vertelt meneer Rademaker:

”Ik zou iedereen deze Bliek makelaars willen aanbevelen. Niet alleen hebben ze ons huis verkocht (lastige prijsklasse > 900K) maar ook de begeleiding en het enthousiasme van het gehele kantoor zijn geweldig. Er wordt duidelijk en goed gecommuniceerd waardoor het proces prettig verloopt.”

Lokale marktkennis

Om de juiste prijs voor je huis te krijgen moet de makelaar in het bezit zijn van veel lokale marktkennis. Dat zit bij Bliek wel goed volgens deze beoordelaar:

”Bij de uiteindelijke verkoop is goed gekeken naar de recente marktontwikkelingen om de meest realistische vraagprijs te bepalen. De marketing die ze inzetten is in 1 woord volledig. Wij zijn zeer tevreden over alles.”

Deskundigheid

Deskundigheid kun je natuurlijk wel verwachten van een makelaar. Maar dat ze net dat beetje extra in huis hebben is natuurlijk heel fijn. Mevrouw Boon schrijft hierover het volgende:

Na het lezen van alle positieve reviews konden we bijna niet anders dan Bliek Makelaars uitnodigen voor een oriënterend gesprek over de verkoop van onze woning. Wij waren er al snel uit dat Yvo de aanwezen persoon was om onze woning te verkopen. Yvo is zeer professioneel, vakinhoudelijk sterk en een prettige persoonlijkheid”

H. Bliek, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Blinden en Slechtzienden, afdeling Den Haag
Foto: Haagsche Courant – H. Bliek, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Blinden en Slechtzienden, afdeling Den Haag

Aankoop reviews

Ook voor de aankoop van je nieuwe woning ben je bij Bliek aan het juiste adres. Op Funda behalen ze een gemiddelde van 9.8! Deze zaken vielen in het bijzonder op:

Bereikbaarheid en communicatie

Een vlotte terugkoppeling op je vraag is natuurlijk super fijn. Vooral als het om je droomhuis gaat! Volgens mevrouw Pechler verdient Bliek een dikke 10 op dit vlak.

”Het contact met de makelaar en het kantoor heb ik als zeer positief ervaren. Mede door hun altijd vlotte reacties en terugkoppeling is het mij gelukt om mijn droomhuis te kunnen kopen! Zij denken met je mee en ook vooruit.”

Deskundigheid

Een makelaar moet de juiste kennis in huis hebben en je goed kunnen adviseren. Deze beoordelaar was over het deskundige advies zeer te spreken:

”Wat voor ons belangrijk was dat ze eerlijk en realistisch zijn. Bij het kopen van een huis komt ook een gevoel kijken en dan is het fijn dat er iemand bij is die er onafhankelijk naar kijkt en daar ook een ongezouten mening over heeft en het juiste advies geeft. Wij hebben uiteindelijk ons ideale huis gevonden op een voor ons mooie locatie dankzij Bliek.”

Onderhandeling & resultaat

Uiteraard wil je de beste prijs betalen voor je nieuwe huis. Een goede onderhandelingsstrategie is daarvoor essentieel. Volgens meneer de Hamer weten ze bij Bliek wel hoe dat moet.

”De communicatie verliep snel en duidelijk. De onderhandelingsstrategie werd van tevoren duidelijk met ons besproken en dit heeft geresulteerd in een mooie aankoopprijs.”

Prijs/kwaliteit

Waarom een goede prijs/kwaliteit verhouding fijn is hoeven we niet uit te leggen. Volgens meneer de Jong is de prijs ten opzichte van het resultaat zeer schappelijk.

”Bliek heeft mij behoed om een “dom” bod te doen op een huis waarvan ik dacht dat het mijn droomhuis was; daar was ik toen niet blij mee maar achteraf ben ik zeer dankbaar. Binnen zeer korte tijd had Bliek voor mijn vrouw en mij ons ideale huis gevonden, vele malen beter dan we dachten te kunnen vinden in deze hectische markt.”

Wil je zelf ervaren hoe het is om je huis te verkopen of aankopen met Bliek? Neem dan vrijblijvend contact op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bliek Makelaars. Meer over Bliek Makelaars ontdekken?

Bliek Makelaars makelaars

Geopend09:00 - 17:30

Goudenregenstraat 293-A, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.