Dit is waarom je een Auping matras moet kopen volgens de Consumentenbond

Aangeboden door Auping Plaza Megastores 8 maart 2018

De bekende matrassentest van de Consumentenbond heeft weer plaatsgevonden en met trots kan er gemeldt worden dat er 3 Auping matrassen in de top 5 staan! En dit is wat de consumentenbond erover zegt:

De geteste Auping matrassen zijn op aantal vlakken flink verbeterd. De meest spectaculaire verbetering is de ventilatie van de Inizio. Deze scoort nu een 9,2 op het gebied van ventilatie, ten opzichte van een 4,3 in 2016. “Daarmee is de Inizio één van de best ventilerende matrassen van onze test”, aldus de Consumentenbond.

Auping matrassen nóg beter

In het najaar van 2017 vernieuwde Auping opnieuw zijn matrassen. Qua vulling en opbouw lijken de 5 Aupingmodellen nog steeds erg op elkaar. In alle 4 zit een kern van pocketvering in combinatie met latexschuim en gewoon schuim. In de Vivo en Maestro zit ter hoogte van de schouders ook nog een blok geheugenschuim. De tijk, de afwerking en de dikte van de lagen in de vulling en daarmee ook de matrassen verschilt bij de 5 Auping-modellen wél flink van elkaar.

Volgens de Consumentenbond:

  • Ondersteunt de Adagio zware rugslapers beter dan de 2016-uitvoering. De ventilatie van de Adagio is daarnaast spectaculair verbeterd van een 3,6 naar een 7,6.
  • Is de 2017-versie van de Vivo aanzienlijk verbeterd ten opzichte van 2016, met name als het gaat om de ondersteuning van rugslapers. Op het gebied van ventilatie scoort de Vivo nu een ruime voldoende. Met een testoordeel van 7,6 is de 2017-Vivo één van de beste matrassen uit de test.
  • Is de ondersteuning van zware rugslapers bij de Cresto flink verbeterd. Daarnaast ventileert de nieuwe Cresto volgens de Consumentenbond een stuk beter dan de Cresto uit 2016.
  • Komt de 2017-versie van de Maestro beter uit de duurtest.

Tekst loopt door onder de foto…

Foto: Consumentenbond

Korting van 15% op alle matrassen

Om deze fantastische uitslag te vieren, geldt t/m 8 april een korting van 15% op alle Auping matrassen bij Auping Plaza – Megastores en Auping Plaza -Waldeck Pyrmontkade.

Auping Plaza Megastores speciaalzaken

Nu gesloten12:00 - 17:00

Waldorpstraat 252, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken