Dat kan hier gewoon! 5x tussen het groen wonen in Den Haag

Door Martine Linnemeijer - Chambone 13 november 2017

Of in de stad wonen betekent dat je op een kluitje met je buren woont en zelden iets van de natuur ziet? Tja, in veel gevallen gaat die vlieger wel op. Maar in de groenste stad van Nederland gaat het lukken hoor! In deze huizen waan je je altijd op vakantie, geniet je dagelijks van natuurschoon én woon je nog steeds in onze mooie stad.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Luxe in het groen

Foto: Funda

Wat een heerlijke plek midden in het groen, hier kom je qua natuur niets tekort. Dit luxe huis heeft bovendien ook nog een prachtige grote tuin! Het zwembad, de buitenspeakers, veranda met jacuzzi en het poolhouse maken het he-le-maal af! Voor € 1.250.000 is het huis van jou.

Groene oase

Foto: Funda

Aan een prachtige groene laan, naast landgoed Clingendael en ook nog eens om de hoek van het Haagse Bos vindt je dit mooie huis in Benoordenhout. Met 9 kamers en een spaarpot van € 947.500 kun je hier heerlijk wonen!

Groener dan dit wordt het niet

Foto: Funda

Op bovenstaande foto zien we meer groen dan huis: een goed teken. Dit enorme landhuis beschikt zelf al over een behoorlijk grote tuin, maar mocht je daar genoeg van krijgen dan kun alle kanten op naar een keur aan parken om je heen. Van de (nieuwe) Scheveningse Bosjes tot aan het Westbroekpark. Er zit wel een stevig prijskaartje aan deze villa: je betaalt € 3.750.000 k.k. maar dan heb je ook wat!

Tussen bos en duinen

Foto: Funda

Wil je toch liever een moderner huis, dan is de vrijstaande villa aan de Duinroosweg een plaatje! Deze villa ligt midden in een beschermd stads- en natuurgebied, aan de rand van de Nieuwe Scheveningse Bosjes. Bovendien ligt het natuurgebied Oostduinen en het Scheveningse strand op een steenworp afstand van de villa. Het beste van wat de natuur allemaal te bieden heeft. Wel even sparen, want de vraagprijs is € 2.450.000 k.k.

Door de bomen ook het bos nog zien

Foto: Funda

Vlakbij Landgoed Clingendael met uitzicht de mooiste bomen, vind je dit appartement op de Van Alkemadelaan. Voor € 450.000 k.k woon je hier echt prachtig!

BewarenBewaren

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen