Binnenkijken bij de sublieme parterre van Thijs en Paulina

Aangeboden door Van den Akker NVM Makelaars 27 augustus 2018

Soms is het tijd om de grenzen te gaan verleggen. En na een aantal jaren met heel veel plezier in dit prachtige appartement gewoond te hebben, hebben Thijs en Paulina ervoor gekozen hun geluk buiten Den Haag voort te gaan zetten. Fijn voor ons, want nu mogen wij een kijkje nemen in deze superdeluxe woning!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Het appartement is met veel toewijding, smaak en liefde opgeknapt en dit zie je in alles. Of je nu kijkt naar de strakke maar toch warme woonkamer, de extra lichtkoepel die is aangebracht of je vakantie in Frankrijk herbeleeft in de heerlijke achtertuin, Thijs en Paulina hebben dit perfect voor elkaar gekregen. De woning staat te koop voor €600.000 k.k.

Tuin 2e Schuytstraat 136

Prachtige grote woonkamer met veel extra’s

Als je door de voordeur (met supercool leeuwenkopje) binnenkomt, kom je terecht in een prachtige lange hal met ingebouwde koepel. De ruime doorgebroken zit-/eetkamer met serre zit vol authentieke details zoals een origineel lijstenplafond en open haard in zwart marmeren schouw. Maar dat is niet alles wat deze woonkamer te bieden heeft.

Zo vind je er een prachtige open keuken met openslaande deuren naar de tuin (zie volgende slide) en een open werkkamer met dakkoepel die je makkelijk kan ombouwen tot derde slaapkamer.

Luxe open keuken & Franse tuin

Voor kookliefhebbers is deze keuken een waar feestje. De luxe open keuken met witte kasten heeft een 6-pits gasfornuis inclusief een heleboel extra’s. En of de visite nou gezellig in de tuin zit of in de woonkamer, jij bent er altijd bij.

Via de keuken kijk je zo de de zonnige stadstuin in welke rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te zijn gekopieerd. Je hoeft letterlijk niks meer te doen om je in een paradijs te wanen in je eigen achtertuin.

Slaapkamer met ruime badkamer

Thijs en Paulina hebben de woning in 2016 volledig gerenoveerd en een dubbele uitbouw geplaatst. Hierin vind je een ruime achterslaapkamer met veel ramen. Als je de openslaande deuren naar de zonnige tuin open doet is het net op je wakker wordt in Zuid Frankrijk! Ook vind je hier een prachtige nieuwe badkamer en een ”bijkeuken” met wasmachine, bergruimte en trapje naar kleine ondiepe kelder.

Eerste verdieping

Via de trap kom je bij ruime overloop met dakkoepel. Die grenst aan een luxe tweede badkamer en ruime slaapkamer met kledingkastenwand. Zie jij jezelf hier al slapen?

 

Bruisende omgeving

Omdat dit leuke stel met internationale roots verder het land in gaat trekken, staat deze sublieme parterre nu te koop. Je vindt het huis om de hoek van de Reinkenstraat in Duinoord. Een buurt vol met gezellige horecagelegenheden en winkeltjes.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Van den Akker NVM Makelaars, zij laten de woning graag aan je zien en beantwoorden al je vragen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van den Akker NVM Makelaars. Meer over Van den Akker NVM Makelaars ontdekken?

Van den Akker NVM Makelaars makelaars

Gesloten09:00 - 17:30

Reinkenstraat 72, Den Haag

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.