Binnenkijken bij Annemarie: ‘Ik zit het liefst bij de open haard’

Aangeboden door Tettero & Wetters Makelaars 7 januari 2019

Annemarie (40) is samen met haar man Godfrey, dochter Vera (5) en zoon Tim ( 8) heel gelukkig op de Thorbeckelaan. Het enige wat mist is een tuin en daarom gaan ze binnenkort verhuizen. Deze leuke woning staat dus nog te koop ook!

”Ik ben opgegroeid in de Vruchtenbuurt en ga hier nooit meer weg!”, zegt Annemarie lachend. Dat snappen wij wel, want de buurt is super gezellig. Op een vrije dag is het prima vertoeven bij lunchroom Appels & Peren, in de speeltuin of het bos die allen op loopafstand liggen.

Leuke buren

”Wat ik nog het meest ga missen zijn de buren”, zegt Annemarie. De boven, onder en naaste buren zijn allemaal goed met elkaar bevriend. Ze hebben allemaal kinderen. De één heeft nog jonge kinderen en de ander tienermeiden. Ze organiseren mosselavonden en Italiaanse avonden waarbij iedereen wat meeneemt en ze gezellig buiten zitten. ”Soms loopt het nog wel eens uit de hand. Dan komt er opeens een gitaar bij en dan wordt het wel erg leuk.”

Soms wordt het té gezellig!

”Ook als ik acuut oppas nodig heb voor de kids is er altijd wel iemand die even op kan passen. En als je wil gourmetten maar je hebt geen gourmetstel, is er altijd wel iemand van wie je het kunt lenen.”

Afrikaanse inslag

Als je de trap oploopt van de woning zie je gelijk een groot Afrikaans doek. Annemarie heeft na haar studie als verpleegkundige in vluchtelingenkampen in Oeganda gewerkt. Ze werd verliefd op het land en de natuur, ontmoette haar man Godfrey en is er tien jaar gebleven. De Afrikaanse details vind je terug door heel het huis.

Woonkamer met Afrikaans doek

Lekker ruim wonen

Annemarie en haar man hebben altijd al een tuin gewild, maar zijn toch verliefd geworden op dit huis. ”Het is zo ruim!” Het heeft een grote voor- en achterkamer, drie slaapkamers, een grote geïsoleerde zolder en super veel opbergruimte. ”Op het balkon aan de voorzijde hebben we altijd zon. Dus als de kinderen dan om 20.00 uur op bed liggen ga ik daar nog lekker een kopje koffie drinken in de zon.”

Annemarie lees een verhaaltje met haar dochter

Lievelingsplekje

Annemarie moet even nadenken als we haar om haar lievelingsplekje vragen. Dat zijn er wel een aantal vertelt ze. ”Ik zit graag op het bankje tegen de verwarming. Dan heb ik zicht over de keuken als ik aan het koken ben en kan ik tegelijkertijd ook de kinderen in de huiskamer in de gaten houden. En de verwarming is lekker zo in je rug, haha!” Ook de open haard is een geliefde plek waar ze graag verhaaltjes voorleest en ’s zomers voor de deur met de buren of op haar eigen balkon.

Annemarie en Vera op het bankje voor de verwarming

Te koop

Deze woning klinkt als een droom voor ouders met jonge kinderen. In de buurt vind je veel vriendjes en vriendinnetjes voor de kids, scholen, het bos, strand, speeltuinen, gezellige winkeltjes en lunchrooms. En waar vind je een woning met zulke leuke buren? Wij schuiven graag aan voor de mosselavondjes! Dit alles is voor €375.000 k.k. helemaal van jou. Klik hier voor meer informatie.

De hal
Annemarie laat de ingebouwde opbergkast zien op zolder

Tettero & Wetters Makelaars makelaars

Nu open09:00 - 17:00

Zeestraat 40, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.