5 x wonen in een bijzonder pand

Door Martine Linnemeijer - Chambone 12 maart 2018

Als je op zoek bent naar een bijzonder pand om in te wonen dan hebben we vandaag vijf hele toffe projecten voor je gevonden. Hier combineer je de charme van een oud pand met de luxe en comfort van een nieuw huis. En vaak kun je zelf ook nog bepalen hoe de woning er van binnen uit komt te zien.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Julia’s Park

Julia’s Park ligt in het chique Benoordenhout, op de grens met de gemeente Wassenaar. Stel je eens voor…… Binnen de poorten van je eigen landgoed geniet je in de tuin, op het terras of in het park van de natuur en de rust. Daarbuiten loop je zo de landgoederen Clingendael en Oosterbeek op.

Klik hier voor meer info

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Berlagehuis

Het prachtige monumentale gebouw aan de Groenhovenstraat, Raamweg en Burnierstraat in hartje Den Haag wordt binnenkort volledig getransformeerd tot woongebouw, genaamd het Berlagehuis. In het Berlagehuis zullen 57 prachtige monumentale woningen worden gerealiseerd, waarbij vanzelfsprekend de bijzondere kwaliteiten en uitstraling van dit Rijksmonument in tact worden gehouden.

Klik hier voor meer info

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Pauluskerk

Ontwerp je eigen appartement met kerktoren of biechthokje! In de Pauluskerk Hemels Wonen combineer je de charme van een kerkgebouw met de luxe en comfort van een nieuw en duurzaam appartement. Je kunt zelf kunt bepalen hoe de woning er van binnen uit komt te zien.

De voormalige kerk aan de Monseigneur Nolenslaan wordt getransformeerd naar een woongebouw met 21 luxe en duurzame appartementen op nieuwbouw plusniveau. De appartementen variëren in grootte van 79 m² tot maar liefst 217 m² gebruiksoppervlak en beschikken allemaal over een tuin, balkon of dakterras. De riante verdiepingshoogtes van gemiddeld zo’n 3,5 meter en de grote raampartijen maken dat deze unieke appartementen beschikken over zeeën van licht.

Klik hier voor meer info

Foto: Funda

Blanckenhage

In een negentiende-eeuws Rijksmonument nabij het Vredespaleis, worden vijf luxe appartementen gerealiseerd. Dit gerestaureerde erfgoed uit de rijke historie van dit deel van Den Haag wordt voorzien van alle hedendaagse luxe en comfort. Met in de directe omgeving statige lane­n, oude bomen en rijk gedecoreerde herenhuizen.

Klik hier voor meer info

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Mesdag appartementen

Het voormalige kantoorgebouw in de Zeestraat ondergaat binnenkort een grote metamorfose. Er worden vijf comfortabele stadsappartementen ontwikkeld met een woonoppervlakte tussen de 100 en 307 m², verdeeld over vijf woonlagen. Het bouwkundige betonskelet blijft intact en vanuit deze basis wordt alles opnieuw opgebouwd. De voorgevel behoud zijn markante klassieke signatuur. De achtergevel, waarin ook de terrassen zijn verwerkt, is geheel nieuw ontworpen. Het penthouse bevindt zich op de 4e en 5e verdieping. Het appartement op de begane grond beschikt over een stadstuin. Bewoners parkeren op een binnenplaats achter het gebouw.

Klik hier voor meer info

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen