5 x koopwoningen in Den Haag (en omgeving) met fijne tuin of buitenruimte

Aangeboden door Bliek Makelaars 4 november 2018

Wat is het toch heerlijk: na een dag hard werken kunnen genieten van je eigen tuin of terras. Voor wie op zoek is naar een woning of appartement in Den Haag (of omgeving) mét een fijne buitenruimte hebben we iets leuks. Deze 5 woningen staan namelijk nu te koop.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Huis met uniek terras te koop

Een perfect gelegen charmante 3-kamer parterre, dat is Sportlaan 884. De woning heeft een fantastisch zonnig terras op het Zuidoosten van ruim 25 m2, direct aan het Rode Kruisplantsoen. Een sfeervolle woonkamer, een ruime en lichte eetkamer en een een moderne keuken en badkamer: dit appartement heeft het. Nieuwsgierig? Kom snel langs voor een bezichtiging!

€ 315.000 k.k.

Klik hier voor meer info.

Woning met fijne tuin & orangerie te koop

Deze fantastische twee onder één kap woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk vlakbij het strand en het centrum van ‘s-Gravenzande. De lichte woon- eetkamer, de prachtige orangerie in de achtertuin, de handige berging die nu is ingericht als praktijkruimte en de eigen oprit maken Flothuisstraat 10 een fijn huis om in te wonen!

€ 399.000 k.k.

Klik hier voor meer info.

Appartement met royale zonnige achtertuin te koop

Deze 4/5 kamer parterre is een goede kans! Het appartement heeft een royale zonnige achtertuin (ZO), sfeervolle kamers en suite, twee royale slaapkamers en een schuur én berging. Gelegen op eigen grond nabij de winkels in de Van Hoytemastraat, Frederikstraat en Denneweg, diverse groenvoorzieningen, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer.

€ 525.000 k.k.

Klik hier voor meer info.

Huis met 10 meter diepe tuin te koop

Eindelijk weer een parterre in de verkoop aan het Abrikozenplein! Bent u op zoek naar een sfeervolle benedenwoning met authentieke details, een zonnige achtertuin én 2 slaapkamers? Plan snel een bezichtiging in! Wat het appartement extra aantrekkelijk maakt is dat het is gelegen op eigen grond.

€ 295.000 k.k.

Klik hier voor meer info.

Woning met voor én achtertuin te koop

Bent u op zoek naar een woning die u direct kunt betrekken? Deze fantastische hoekwoning heeft een royale woon- en eetkamer welke is uitgebouwd aan de achterzijde, een open en fraaie keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 4 goede slaapkamers en een moderne badkamer.
Gelegen op 136 m2 eigen grond in het groene en waterrijke Madestein vlakbij Landgoed Ockenburgh, diverse winkelcentra, het strand van Kijkduin, diverse scholen en de N211 die aansluit op de A4.

€ 539.000 k.k.

Klik hier voor meer info.

Meer weten?

Deze woningen worden aangeboden door Bliek Makelaars. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bliek Makelaars. Meer over Bliek Makelaars ontdekken?

Bliek Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

Goudenregenstraat 293-A, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Yvo Bliek & Ed Bliek

Yvo Bliek: ‘De ambitie is het best beoordeelde kantoor te blijven’

Bliek Makelaars is sinds 1970 het vertrouwde adres voor aankoop, verkoop en taxaties van woningen. H...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.