5 x koophuizen die al meer dan 6 maanden te koop staan

Door Allan Vos 6 januari 2019

Je snapt het soms niet als je de huizen of prijzen ziet van Haagse koopwonigen, maar toch kan het voorkomen dat een huis maanden te koop staat. Vervelend voor de verkoper, maar leuk voor jou, want we hebben er vijf op een rij gezet.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Van der Helstraat 45

Vier kamers in de Schilderswijk. Deze koopwoning heeft flink wat ruimte en er is nog een balkon ook. Wel is de vraagprijs inmiddels €50.000,00 omhoog gegaan.

Vrederustlaan 38

Een zonnig balkon en 3 kamers op 56 vierkante meter. Je snapt dus eigenlijk niet waarom er nog niet op deze koopwoning is geboden.

Van Alkemadelaan 350

Dit superchique koopappartement is ook nog niet verkocht. En toch klinken de 112 vierkante meter en vier kamers ons goed in de oren hoor.

Asterstraat 27

Een licht appartement dat al te lang te koop staat. Hoe het kan? Geen idee, met drie kamers moet deze woning toch snel een koper vinden.

Laan van Wateringse Veld 705

Als laatste een loft met groot dakterras. De koopwoning zelf is ook niet klein trouwens en je kunt er zo in, want het is mooi afgewerkt.

Meer over koopwoningen

Zit je droomhuis er niet bij deze week? Hou vooral onze website in de gaten voor alles over wonen, huurwoningen, koophuizen en alles er tussenin.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.