5 x Haagse huizen met een prachtig groene tuin onder €300.000,-

Door Allan Vos 18 augustus 2019

Of het nou giet of niet, je eigen moestuintje, je eigen zonneterras, je eigen bloemen… het kan allemaal. Tenminste, als je een mooie Haagse woning met tuin hebt. Heb je die niet, kijk dan even naar ons lijstje koopwoningen onder de €300.000,- met tuin. 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Sibergstraat 12

Bijna 80 vierkante meter woonplezier en ook nog een zonnige stadstuin van 75 vierkante meter. Voor € 265.000,- is deze leuke koopwoning met twee slaapkamers van jou.

Maystraat 11

Deze parterrewoning heeft een prachtig onderhouden en zonnige achtertuin. Dit koophuis is in prima onderhouden staat, dus je kan er zo in.

Pasteurstraat 121

Een open haard, ruime badkamer, 2 slaapkamers en flinke tuin met houten berging. Wat meer heb je nodig? Oké, we doen er ook nog een open keuken bij 😉

Eric Satieplantsoen 6

Een ruime woning van 94 m2. Je vind in dit koophuis 4 slaapkamers en aan de achterkant een lekker groene tuin.

Spakenburgsestraat 13

Bijna 80 m2 woning vlakbij leuke winkels van de Volendamlaan. Vooral de tuin springt er uit want die is niet héél groot maar wel super praktisch ingericht.

Meer over koophuizen

Zit je droomhuis er niet bij deze week? Hou vooral onze woonpagina in de gaten voor alles over wonen, huurwoningen, koophuizen en alles er tussenin.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.