Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van deze simpele interieurtips wordt jouw woning in één keer superstijlvol

Aangeboden door Eijerkamp 10 oktober 2019

Begint je interieur te vervelen en is het tijd voor een behoorlijke metamorfose? Heb je alleen géén idee hoe je het moet omtoveren? Komt dit even goed uit: woonwinkel Eijerkamp presenteert acht stijlvolle en praktische vtwonen woonoplossingen voor jouw interieur. We lichten er vier uit. Wedden dat je daarna verkocht bent?!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Woonoplossing 1: thuisbar

Foto: Eijerkamp

Uitgebreid borrelen met vrienden, ’s ochtends het krantje lezen, de werkdag doorspreken of genieten van een goede kop koffie: vergeet de kroeg of koffiebar. Vanaf nu relax je aan je eigen thuisbar! In de vtwonen Stijl Studio Industrieel springt de stoere bartafel er echt tussenuit. De tafel is een stuk hoger dan de andere meubels en is daardoor het middelpunt in huis.

De foto goed bekeken? Dan zie je de mooie, industriële schappenwand achter de tafelbar. En ja, die past uitstekend bij een interieur als deze! Of je nu een wijnrek of glazenhouder wilt, alles is mogelijk. Beeld je eens in dat je aan tafel zit en je favoriete wijn zo uit de wand haalt. Handig, toch? Zet de borrel maar vast koud…

Klik hier voor meer tips voor de thuisbar-woonoplossing.

Woonoplossing 2: tv-meubel zonder snoeren

Foto: Eijerkamp

Valt het jou ook altijd op dat de tv vaak meteen de aandacht trekt in huis? Daar kan bij jou thuis verandering in komen! Zoals gezegd: de tv is vaak de blikvanger aan de muur of op een tv-dressoir. Dat is niet altijd even mooi. Wil jij je tv daarom graag verstoppen? Dat kan! In de vtwonen Stijl Studio Klassiek is de tv (vrijwel) onzichtbaar aan de zithoek toegevoegd.

In dit interieur werk je de snoeren en kabels makkelijk weg achter de tv, waardoor het lijkt alsof er een draadloze televisie in huis is! Tip: schilder de muur in dezelfde kleur als het tv-meubel, waardoor het net lijkt alsof de tv er niet staat. Tof!

Klik hier voor meer tips voor de televisiemeubel-woonoplossing.

Woonoplossing 3: thuiswerkplek

Foto: Eijerkamp

Werk jij geregeld thuis? Maak je werkplek dan een stuk leuker met de vtwonen Stijl Studio Bohemian. In dit interieur wordt thuiswerken een feestje! Dat komt vooral door de bureautafel, die beschikt over maar liefst 14 scharnieren. Hóe handig! Op die manier kun je de tafel op meerdere manier gebruiken. Ben je aan het werk? Dan klap je het tafelblad makkelijk open zodat het een groot bureaublad wordt. Ben je uitgewerkt? Dan maak je de tafel weer een beetje kleiner.  

Ben je erg opgeruimd en wil je ongestoord kunnen werken? Het kan met de wandkast die zorgt voor een semi-afgesloten werkplek. Je creëert er niet alleen verschillende hoekjes mee, maar kunt er ook een bureaulamp, pennen, papier en persoonlijke decoratie in kwijt.

Klik hier voor meer tips voor de thuiswerkplek-woonoplossing. 

Woonoplossing 4: kinderhoek

Foto: Eijerkamp

Ontspannen, werken, tafelen en spelen… Het zijn de bekendste activiteiten die we in ieder huishouden tegenkomen. Lopen jullie elkaar soms behoorlijk in de weg? Dan hebben we de oplossing gevonden! In vtwonen Stijl Studio Basis is plaats voor het hele gezin: er is genoeg ruimte om te relaxen en de kids hebben zat ruimte om lekker te spelen.

Dat kunnen ze doen terwijl jij rustig tv kijkt en wordt mogelijk gemaakt door de lange wandkast, die je kunt inrichten zoals jij wilt. Er is plek voor boeken, de tv en accessoires. Door het toegevoegde bureaublad dient de kast ook als speelplek voor kids. Schuif er een kinderstoel of kruk bij en hoppa, klaar is je kinderhoek! Je bespaart daarmee ook nog eens ruimte omdat een extra kindertafel niet nodig is. Handig!

Klik hier voor meer tips voor de kinderhoek-woonoplossing.

Persoonlijk interieuradvies bij Eijerkamp

eijerkamp-interieuradvies
Foto | Eijerkamp

Zit jouw woonoplossing er niet tussen? Laat je helpen bij woonwinkel Eijerkamp Veenendaal (vlakbij Utrecht). Stylisten en interieuradviseurs geven persoonlijk interieuradvies in elke woonstijl en voor ieder budget. De stylisten kennen alle ins & outs van de trends van dit moment. Dat is wel een ritje naar Eijerkamp waard, toch?

Maak hier een afspraak!

Lees ook:

1989 Boekhorststraat 161 tm 167 (1)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eijerkamp. Meer over Eijerkamp ontdekken?

Eijerkamp woonwinkels

Einsteijnstraat 1, Veenendaal

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.