Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier koop je (merk)kleding nieuw en tweedehands tot 90% goedkoper

Aangeboden door Triple-G 5 november 2019

Soms ontdek je een winkel die zó fijn is, dat je hem het liefst voor jezelf wil houden. Gelukkig is het onze taak óók die ‘geheime’ plekjes met jullie te delen. Deze keer kledingwinkel Triple-G:een gigantische winkel verstopt op de Leyweg, met enóóóórm veel merkkleding voor een heel klein prijsje.

Triple-G staat voor Geweldig – Goedkoop – Goed. Tassen, jassen, schoenen, accessoires, heren-, dames- of kinderkleding: noem het maar of ze hebben het in de winkel hangen. De kleding is van zeer goede kwaliteit, anders komt het de winkel niet in. Nog leuker: je vindt hier onwijs veel merkkleding en de prijs is tot wel 90% goedkoper.

Beeld: Triple-G

Groot feest op 9 november

Triple-G bestaat vijf jaar en dat vieren ze met een groot feest. Wat is er te doen? Naast dat je ontzettend lekker kunt shoppen, kun je leuke prijzen winnen waaronder een vakantiecheque van € 250,- ! Ook aan de kinderen is gedacht want die kunnen geschminkt worden door Brenda de Brabander van ‘Hebbes Partyschmink.’ Tussen het winkelen door wordt er een hapje en drankje geserveerd.

Beeld: Triple-G
Beeld: Triple-G
Beeld: Triple-G
Beeld: Triple-G
Beeld: Triple-G
Beeld: Triple-G

Waar wacht je nog op?

Ken je de Triple-G nog niet? Dan is dit het moment om kennis te maken. De prijzen zijn altijd laag en de collectie is top. Ze hebben weer geweldige items in de winkel hangen van waanzinnige merken. Ook leuk: het personeel zorgt voor een glimlach op elk gezicht dus kom langs en voel je welkom bij Triple-G waar ouderwetse gezelligheid nog steeds bestaat!


Meer over Triple-G ontdekken?

Triple-G winkelen

Gesloten09:00 - 17:00

Leyweg 531, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

adv.